Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки ми требат некои добри страни со туториали за фотшоп..ако има некој би било добро да даде.

благодарам однапред:)

aj nekoj da ja trgne crnata pozadina od slikava no da ostane na istata golemina bez pozadinata
nfsmostwanted.jpg

ФотоШоп CS3 од кај да го свалам?????

ПП.

Добро зошто немам Меџик Ванд и други работи ми недостасуваат,го слегнав фотошоп ЦС3

ФотоШоп CS3 од кај да го свалам?????

ПП.

Добро зошто немам Меџик Ванд и други работи ми недостасуваат,го слегнав фотошоп ЦС3

Види го прашањето и последните мои одговори на оваа страна... незнам дали дечкото се снашол... види што и како и пиши, па ќе бараме чаре.

probaj neso kolku tolku da izleze neso`

Што си запнал со оваа слика гледаш дека напред има недефинирани линии многу е темно и се поклопува со позадината треба работа ама и тогаш ќе изгледа лошо.

267001.png

може и многу подобро да се направи само да покажам дека многу глупаве ќе излезе предниот дел:toe:
да беше некоја монтажа каде што ќе има некој друг предмет у тој дел каде што е темно...немаѓа да се познава воопшто али то е

ajdeee abe aj sega kazi mi dali ke izgledas ubavo bez glava taka i slikava bez pozadinata so e kako e napravena taka e inace moze da se napravi ama ke treba nekoj popravki da se napravat na predniot del od avtomobilot zosto na nisto ne lici nema ubav izgled malce treba muka

ajdeee abe aj sega kazi mi dali ke izgledas ubavo bez glava taka i slikava bez pozadinata so e kako e napravena taka e inace moze da se napravi ama ke treba nekoj popravki da se napravat na predniot del od avtomobilot zosto na nisto ne lici nema ubav izgled malce treba muka
Па да...може да се земе преден дел од друга кола:)...ама ако имаш време да бараш слика што ќе одговара со сликата...и ако навистина ти треба се разбира би потрошил повеќе време и би добил нешто подобро...но само за онака да видам како изгледа....не би потошил повеќе од 3 мин...нит јас добивам нешто....ниту тој:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom