aleksandarreal
Sport fanatic
youtube
sportdenes
tiesto.com
fb
pazar 3
kajgana
badijala....
. . . . . .
sportdenes
tiesto.com
fb
pazar 3
kajgana
badijala....
. . . . . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

тукаЗдраво дечки ми требат некои добри страни со туториали за фотшоп..ако има некој би било добро да даде.
благодарам однапред![]()
use your imaginationXDЗдраво дечки ми требат некои добри страни со туториали за фотшоп..ако има некој би било добро да даде.
благодарам однапред![]()
и ти да не се пуштил image ready?:ha:ФотоШоп CS3 од кај да го свалам?????
ПП.
Добро зошто немам Меџик Ванд и други работи ми недостасуваат,го слегнав фотошоп ЦС3
anyoneaj nekoj da ja trgne crnata pozadina od slikava no da ostane na istata golemina bez pozadinata
![]()
човек тоа накај бандашите е тешкоanyone
т.е мн глупски ќе испаднеprobaj neso kolku tolku da izleze neso`човек тоа накај бандашите е тешкот.е мн глупски ќе испадне
probaj neso kolku tolku da izleze neso`

Па да...може да се земе преден дел од друга колаajdeee abe aj sega kazi mi dali ke izgledas ubavo bez glava taka i slikava bez pozadinata so e kako e napravena taka e inace moze da se napravi ama ke treba nekoj popravki da se napravat na predniot del od avtomobilot zosto na nisto ne lici nema ubav izgled malce treba muka
...ама ако имаш време да бараш слика што ќе одговара со сликата...и ако навистина ти треба се разбира би потрошил повеќе време и би добил нешто подобро...но само за онака да видам како изгледа....не би потошил повеќе од 3 мин...нит јас добивам нешто....ниту тој