Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
2ytwahw.jpg

:ha: дрн дрн

95wjlf.jpg
:ha::ha:

импровизирај, претпостави што има позади датата според околината и пробај да го замениш тоа врз датата :)

Се користат Heal brush tool или Clone stamp tool.
Види кое повеќе ќе ти врши работа :)

Ај дојде време и јас да прашам нешто...доста само објаснувам:

-Правам анимација која сакам во програм при притискање да копче да се отвори и да се “излиста“ сама (анимација е затоа) и потоа да се затвори.
Одбрав да го правам во фотошоп бидејки него знам да го работам.
Е сеа...иначе за HELP се работи, автоматизиран HELP правам..

Фино поштено јас си направив анимација од околу ~90 фрејма, ~40 слоеви, 1024x768...се си одеше убаво и глатко, си го сејвував, и сеа не ми ги отвара цели...не иде анимацијата до крај...(и тоа ова е само еден дел, иам 4-5 вакви кои сакам да ги спојам во еден .гиф) се кочи негде на пола и не мрда...исто и другите...
Е сеа незнаев дали е проблем со фотошопот или со прегледувачот, па ако има некој објаснување....нека повели :)

Сериал за Photomatix ?
Темава е за проблеми поврзани со фотошоп...кај се толерираат барањата на торенти и сериали за фотошоп, па сеа почнавме и за фотоматикс да бараме?

Сериал за Photomatix ?
damn i hate this part...
1.Забренето е пораборуванње крак..сериал.итн...
2.ако не почитуваш прво правило...бар кажи ко човек која верзија
3.не гатам по аватар и да знам којва везија користиш....

он топик...пратено :XD:

Здраво, сакам да замолам некого кој се разбира од Фотошоп...да ми измени нешто на аватарот. Белата боја да ја нема , туку да да биде складна како со оваа од форум. Го прашав Дони, ама не знаеше тој. :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom