SkyDriver
Would like my bananna ?
Еве го ова, ама пак има пропусти, неможам ни да ги средам, тапа едитор со само 6 алатки 
Пиксел по пиксел скренав
Едит: еве го малце боље.

Пиксел по пиксел скренав

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го ова, ама пак има пропусти, неможам ни да ги средам, тапа едитор со само 6 алатки
Пиксел по пиксел скренав
Едит: еве го малце боље.![]()
![]()
Подобро да го почнеш од ново. Мислам од почеток сам да ја направиш анимацијава, него да го чистиш.
И мене исто, дајте чекори за вакви работи капи и сл.Лејдис ен Џентс ... дајте по ПП пратете чекори као да си стаам новогодишно капче на слика =)
Тенкс !
со Magic Wand Tool нема ништо да направиЌе земеш слика во боја и ќе ја направиш црно бела. После тоа со History Brush Tool ќе ја враќаш таму кај што сакаш во првобитна состојба т.е. ќе боиш
Правиш селекција на делот што не сакаш да биде обоен и со Magic Wand Tool идеш select inverse и тогаш ја правиш црно бела, во тој случај ќе имаш црнобела слика сегде освен на неселектираниот дел.
ова ти се наједноставните начини, има и послежени со маски со бутури ама да не те замарам
Пиксел по пиксел скренав
Едит: еве го малце боље.![]()
![]()
Еве моето последно дело ама има уште 4 сати работа додека се заврши![]()
Ќе земеш слика во боја и ќе ја направиш црно бела. После тоа со History Brush Tool ќе ја враќаш таму кај што сакаш во првобитна состојба т.е. ќе боиш
Правиш селекција на делот што не сакаш да биде обоен и со Magic Wand Tool идеш select inverse и тогаш ја правиш црно бела, во тој случај ќе имаш црнобела слика сегде освен на неселектираниот дел.
ова ти се наједноставните начини, има и послежени со маски со бутури ама да не те замарам
Еве уште помош за Шмики:
Сликата е моја, и јас ја напраив на уште попрост начин
. Ме мрзеше поинаку, а и досадно богами, сакав да се занимавам. Земав ја направив B&W со desaturate, па со zoom отидов кај врвките и со eraser го избришав B&W ефектот.
Инаку, ако на некоја слика сакаш да ја оставиш само една боја, на пример црвената, одиш во hue & saturation, и ги носиш сите други бои на минимум кај hue & saturation слајдерите, освен црвената и готово, ќе истакнеш една боја. Само ќе гледаш colorize да не е штиклирано.
Попросто од ова амин.
WOW еј мечка си родил. Кажи ми кој филтер од филтер галери го користеше?уште 4 часа велиш? тек што ќе биде тогаш, интересна слика
еве јас со помалку мачење
![]()
со Magic Wand Tool нема ништо да направибез веза ке се селектира...со quick layer mask или со Poligonal Lasso...башка брзо е
и моеш ако сакаш да не ја задржиш основната боја, т.е. да ја обоиш со друга (excuding the grayscale parts), си праиш нов слој, фарбаш и си играш со блендиг модот
...мислам и да си ептен онака хардкор почетник ке ме сватиш
П.С. поракава се однесува на Шмики...