Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се обидам:smir::smir:

На леерот со капата ќе стиснеш Ctrl+T и десен клик и ќе одбереш Warp. Пажливо ќе ја закосуваш капата :wink:
Каде е тоа "Warp" koга ставам капа и слика одам на капата втор клик и не го пише "Warp"..:smir:

Точкест, еве ти една слика за на десктоп. Мислам дека ќе ти се допадне :)
Двете работи кои највеќе ги сакаш у една слика. :)

Computers__003279_.jpg

Точкест, еве ти една слика за на десктоп. Мислам дека ќе ти се допадне :)
Двете работи кои највеќе ги сакаш у една слика. :)

Computers__003279_.jpg
Eхеее, мало е:) за десктопот да се испуни треба гзиште 1680х1050

Eхеее, мало е:) за десктопот да се испуни треба гзиште 1680х1050

Сигурен си дека сакаш гзиште 1680х1050 ? :pos: Да не се премисли ? :pos:
Иначе 1680x1050 = 250kg :raz: (да знам каков гз да барам) ? :pos:

еве оти дудлавте за филтерите, без користење на филтер ја направив сликава, само незнаев која да ја постирам, дали нормалната или таа што е под difference... ама ај таа што е под difference ќе ја ставам

71608520jj6.jpg

Торпедо ова си можел да го направиш и во Paint :kesa: За ова не вреде да уклучуваш Photoshop но добро така се уче :toe:

Де бе, многу е фрик аматерски ова. И да си ќор ќе приметат дека е фотошоп дизајнт.

Торпедо ова си можел да го направиш и во Paint :kesa: За ова не вреде да уклучуваш Photoshop но добро така се уче :toe:

Добро де, вие на 11-12 години знаевте што е Фотошоп?:smir: ( не важи за сите, хаха )
Торпедо не се секирај, така се учи! :wink:

Фотошопери да прашам нешто, пример да изрежам некоја слика еве на пример како што направи Торпедо што прави со ова режење и на пример оваа што ке го изрежам сакам само на една слика да е ама сликата да нема позадина, како за на аватар да си ставам, ако ме сфативте ке ми одговорите ако не ... :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom