Adobe After FX

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување Време на започнување
Od moeto televizisko iskustvo neso pozdrav do site ;)
--- надополнето: 26 декември 2012 во 03:54 ---
i ova isto mislam deka e ok onaka neso probuvav iako mi e slab pc doma :)
Хмм, па не се нешто посебни :D Колку години се занимаваш со ова?

Iskreno 6 godini veke godina pred fakultet i uste go nemam zavrseno haha imam use semestar 5ispiti inace dizajn rabotam skoro sve flash,after,3d,vectorski,illustrator,corel,video montaza i drugo toa e vo makedonijava i da nesakas ke rabotis pokraj ona so si najdobar i sve ostanato :) pozzz

Брао, ги изгледав сите клипови и феноменални се, воа е моќна работа, сеа ја го симнав па ќе видам што интро ќе испадне.

Дечки потребна мие помош околу сликава... поточно на сликата каде што е кругот има само 3 опции останатите ги нема да не знае некој како да го решам овој проблем? :(Untitled.jpg

Сериозен ли си? Кои други опции?

Види на сликата само тие три се други воопшто нема кои би требало да ги има јас сеуште не можам да го најдам проблемот и да го решам...

Види на сликата само тие три се други воопшто нема кои би требало да ги има јас сеуште не можам да го најдам проблемот и да го решам...

Добро, го гледаше ли видеото воопшто па да видиш дека така не се експортира видео?
Плус колку што видов не ни имаш композиција на тоа што пробуваш да го експортираш...

Да прашам колку пари чини еден цел курс за Adobe after Fx?

Правев моабет со еден човек и ми кажа дека имало курсеви кои биле накде околу 600 евра со кои добиваш некоја си диплома кои биле стрикно за овој програм но и за уште некој сличен...но не ми текнуваше баш... јас знам да го работам но секако не сум професионалец но сепак сакам да се усовршам...

Правев моабет со еден човек и ми кажа дека имало курсеви кои биле накде околу 600 евра со кои добиваш некоја си диплома кои биле стрикно за овој програм но и за уште некој сличен...но не ми текнуваше баш... јас знам да го работам но секако не сум професионалец но сепак сакам да се усовршам...
Какви 600 евра брат.. Еве ти тука стотици саати со туторијали.. http://www.digitaltutors.com/learningpath/ и стисни на After Effects

Имам еден проект треба да биди направен во Афтер ефектс. Ако има некој заинтересиран нека пиши, за цена ќе се договориме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom