Adele

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Мхм... Duffy, Amy Winehouse, Amy Lee, Jessie J.... Има. Сеа секоја ќе има трошка фалинка, но совршенство не постои.
(освен Amy Lee :pos:)
Је рајт.

За Дафи и Ејми, да, во право си.
И ај, оф сме.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Је рајт.

За Дафи и Ејми, да, во право си.
И ај, оф сме.
Ааа, не ми ја навредувај Џеси, си и ги видела спотовите и настапите во живо на јутуб? Скроз си е коректна. :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ааа, не ми ја навредувај Џеси, си и ги видела спотовите и настапите во живо на јутуб? Скроз си е коректна. :)
Добра е, знам дека држи невиден глас.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Оваа пејачка има прекрасен силен глас, но не ми се допаѓа тоа што се лигави многу :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Браво за Адел........ била прогласена за пеач со најпродаваниот албум во светот, а и добила орден од англискиот принц за допридонес кон нивната музика :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

умре темава на цело..

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Адел подготвува нов албум и соработува со Рајан Тедер
По бројните хитови и награди, меѓу кои и престижната филмска награда Оскар, британската пејачка Адел веќе извесно време работи на нејзиниот трет студиски албум кој ќе го наследи успешниот „21“ од 2011 година. Иако за сега не се познати многу детали околу новото издание, се знае дека пејачката соработува со колегата Рајан Тедер од популарната група Уан Репаблик. Токму тој неодамна изјавил дека песните кои ги снимиле до сега звучат одлично, но и дека нема многу други информации за албумот, како и дека немал можност да слушне нешто од останатиот материјал. На прашањето кога ќе може публиката да очекува нова компилација од популарната британска пејачка, Рајан го изјавил следното: „Таа ќе одлучи да го објави албумот кога ќе биде задоволна со тоа што го направила. Единствената личност која ќе може да каже дека албумот е готов е токму Адел.“

Адел и Тедер соработуваа и на нејзиниот веќе легендарен втор студиски албум „21“, а интересно е тоа што музичарот не сакал да биде платен за неговата работа: „Уживав да работам со Рајан и тоа не ме чинеше ништо. Ми рече дека е голем фан и тоа е тоа“ – изјавила своевремено пејачката која се запознала со Тедер на доделувањето на Греми наградите во 2009 година.

Со оглед на тоа што „21“ постигна огромен успех сместувајќи се меѓу најпродаваните албуми на сите времиња, очекувањата од новиот албум на Адел се навистина големи. Во меѓувреме да се потсетиме на нејзиниот голем хит „Rolling in the Deep“.

Малку да ја оживееме темава со некоја плус инфорција за неа.

Kajgana Shop

На врв Bottom