Adele

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја знам уште од . Beat that!

Додуша High Contrast миксот, и мислев дека е црнкиња, пошто тупан и бас артистите најчесто зимаат црнкињи за вокали.

Адел е еден од новите поп-феномени, ако може така да се нарече, особено откако излезе синглот и настапот нa Somebody like you.

Што мислите за неа, нејзината музика, која песна ви оставила впечаток?

Еве го хитот кој барем на фејсбук е мислам дека има највеќе share деновиве колку што можев да забележам. :)

Инспирација да не доби од теа модерна ? :D

Пред пола сат прв пат прочитав за нејзе сеа глеам и тема ,мора да се слушне.
и не читам теа модерна (освен во вц кога се нема друго списание :P )

Додуша High Contrast миксот, и мислев дека е црнкиња, пошто тупан и бас артистите најчесто зимаат црнкињи за вокали.
Да да и ја мислев кога ја слушав на радио, прв пат ја видов на Бритс и не ми се веруваше дека е you know..white :smir:

Од што стално ја слушам на еМ Ти Ви и Антена 5 ми се смачи од неа...но стварно добар артист е немој погрешно да ме сватите :) за разилка од Рајна "Rihana" и од останатите артисти на Американската естрада.

Прв пат слушнав за неа, преку песната во воведниот пост пред некоја недела .. Анонимус ми е уште, ќе видиме. :toe:

почнав да ја хејтам пошо многу ја спамаат на фејсбук последниве месец дена..
една песна слушнав, ништо посебно.

Па јас кога ја слушнав на радио прв пат someone like you бев сигурен е црнкиња.Гласот ме збуни некако и одма во главата си направив слика дека е црнкиња.И после кога ја најдов песната на youtube конечно и шок :nesvest:....плавуша :vozbud:

Адел не е ниту нова, ниту поп. Добила Греми во 2009 и награда од критичарит на БРИТ во 2008-ма.
Омилена песна од неа ми е Cold Shoulder.

Поштувам добар вокал, а и да не се пронаоѓате во лириките, музикава релаксира.
Женската што ми беше ја сакаше, и беше онака супер горда дека ја знаела пред да стане сензација..
Она ми ја наметна и си ја слушам онака, once in a while. Eдно од повеќето убави нешта што ми останаа од неа.

:pipi:

Него, заборавив. Еве допринос и од мене за темава:

Па дајте и ние да се промовираме со нешто на Фејсбук, ќе ни донесе слава.

Прв пат слушнав за нејзе на тема од форумот на Кајгана.

Не ми е нешто посебно. Убав вокал, само толку, не е толку wow! колку шо се дигна галама.

Адел не ја знам од порано. Песната Someone like you е преубава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom