Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.382
- Поени од реакции
- 35.018
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
ISTJ екстраверту, ISTJ!Затворив веќе една тема, за да бидам прв шо ќе ти честитат (во координација со Гаро))
Работа - терај ко шо си трнал, ќе стигниш далеку, мајке ми!
Љубаф - такуѓере. Мајката, и ова си се нареди ко шо си е ред и то си е супер, пошо заслужвиш!
IMSJ или како и да беше, уживај во секоја секунда, користи ја најпаметно шо осеќаш дек мојт да е искористена, и ич да не ти чуе... Заслужвиш да ти е убо.
И дој на одмор Охрид, никому немат да кажиме
Боби
(и Гаро)

Фала за честитките Боби. Фала на сите

Искрено, малку сум разочаран што pio не ја отвори темата, но што е - тука е. Памти шефот. Идат избори. А за одмор во Охрид... Четири-пет дена престој не се рачунаат како „одмор“, така? Ако е така, тогаш обавезно доаѓам : )))
Вака кога ќе го поставиш ти, мајке ми, стварно било така! Epiphany!6efe srekjen rodenden zakonsi! (pio pzs style)
Srsly, среќен роденден друже!
Љубов и успех...више си ги имаш, само нека идат по нагорна линија и нека се засилуваат.
И здравје си имаш...нека продужи да те служи.
Плус и насмеан си си стално, значи и радосен си...Damn, човеку па ти имаш се! :О![]()

Фала Аде, се што имам јас, да ти се врати дупло.
Фала за честитките Магде!Маријаааан
Стар си веќе,![]()
Еве ти едно поклонче од мене..
Батали росоњер стефан шо ти вика, ја ти посакувам од секс да не куртулиш, да си најдеш женска/жена (по можност провинцијалка ха-ха) и да уживаш во оралки,оралки,оралки,оралки, оралки,оралки,оралки,оралки,оралки,оралки, оралки,оралки,оралки,оралки,оралки.....
На фудбал да се тртиш тро појше..
Здравје, среќа, успех, iPhone, Едно вакво количе имаш од мене.
Среќен роденден.

Едвај чекам да ти дојде и на тебе роденден, па да ти дадам и јас едно поклонче.

А за женска не се секирај, ваљда и мене ќе ми се насмевне среќата некогаш

Почнаа да се остваруваат :back:![]()
Ти посакувам дури и најмалите неостварени желби да ти се исполнат.
Денес е посебен ден..........*****С Р Е Ќ Е Н Р О Д Е Н Д Е Н***** :back::back::back::back::back::back::back:
Ви благодарам на сите!