Acid, Среќен роденден!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Затворив веќе една тема, за да бидам прв шо ќе ти честитат (во координација со Гаро) :))

Работа - терај ко шо си трнал, ќе стигниш далеку, мајке ми!
Љубаф - такуѓере. Мајката, и ова си се нареди ко шо си е ред и то си е супер, пошо заслужвиш!

IMSJ или како и да беше, уживај во секоја секунда, користи ја најпаметно шо осеќаш дек мојт да е искористена, и ич да не ти чуе... Заслужвиш да ти е убо.

И дој на одмор Охрид, никому немат да кажиме :)

Боби
(и Гаро:) )
ISTJ екстраверту, ISTJ! :)

Фала за честитките Боби. Фала на сите :)
Искрено, малку сум разочаран што pio не ја отвори темата, но што е - тука е. Памти шефот. Идат избори. А за одмор во Охрид... Четири-пет дена престој не се рачунаат како „одмор“, така? Ако е така, тогаш обавезно доаѓам : )))

6efe srekjen rodenden zakonsi! (pio pzs style)

Srsly, среќен роденден друже!

Љубов и успех...више си ги имаш, само нека идат по нагорна линија и нека се засилуваат.
И здравје си имаш...нека продужи да те служи.
Плус и насмеан си си стално, значи и радосен си...Damn, човеку па ти имаш се! :О :icon_lol:
Вака кога ќе го поставиш ти, мајке ми, стварно било така! Epiphany! :o :pos:
Фала Аде, се што имам јас, да ти се врати дупло.

Маријаааан
Стар си веќе,
simpsons_nelson_haha2.jpg

Еве ти едно поклонче од мене..
Батали росоњер стефан шо ти вика, ја ти посакувам од секс да не куртулиш, да си најдеш женска/жена (по можност провинцијалка ха-ха) и да уживаш во оралки,оралки,оралки,оралки, оралки,оралки,оралки,оралки,оралки,оралки, оралки,оралки,оралки,оралки,оралки.....
На фудбал да се тртиш тро појше..
Здравје, среќа, успех, iPhone, Едно вакво количе имаш од мене.

Среќен роденден.
Фала за честитките Магде! :)
Едвај чекам да ти дојде и на тебе роденден, па да ти дадам и јас едно поклонче. :)))

А за женска не се секирај, ваљда и мене ќе ми се насмевне среќата некогаш :(
Happybirthday.jpg

Ти посакувам дури и најмалите неостварени желби да ти се исполнат.
Денес е посебен ден..........*****С Р Е Ќ Е Н Р О Д Е Н Д Е Н***** :back::back::back::back::back::back::back:
Почнаа да се остваруваат :back:

Ви благодарам на сите!
Jamie.Foxx.Oscar.Award.jpg

Среќен роденден и од мене:pipi:Се најубаво и исполнување на сите желби:smir:

Среќен роденден Ејсид, ти посакувам се` најубаво :)

Ејсид среќен роденден..се најубаво....сите желби да ти се исполнат..:pipi:

Мац, среќен роденден. Се најдобро итн итн :smir:

Маријан, Ејсид све исто, среќен роденден (стари :icon_lol:) се најубаво, многу пари, жени, среќа и све да ти се исполни. :)
:поклон: :торта: :стриптизети: :клуч за во плејбој меншн:

среќен роденден :helou: се најубаво :)

Среќен роденден Ацид се најубаво!Нека не ти се исполнат сите желби нема да има што да сонуваш,а и нема да ти биде интересен животот!:pipi:Битно среќа,здравје,љубов и пари другото се си иде само по себе....:smir:

Среќен роденден Ејсид!
Мноогу здравје, љубов, среќа, успех, женски, коли, пари и сите желби да ти се исполнат..ма што повеќе ти треба од ова што ти посакав:pos:
Happy birthday!

Ѕверу, ај среќен роденден, да бидеш поумно момче оваа година, да бидеш послушен, да си ги слушаш родителите, да не се карате со другарчињата, почитувај ги постарите, слушај кога ти зборат, муштеријата е секогаш во право, човекот учи додека е жив, книгата е твојот најдобар пријател...........

Абе среќен роденден, па кога ќе ме видиш низ град негде, да ме частиш пиво :)

Поздрав, другар!

Среќен роденден и све најубоо x)

Ејсид ке даваш пиво,и да, голем да ти порасне:wink:

..Среќен роденден :smir: Да ти се множат годините исполнети со Среќа,Здравје,успеси и Љубов...

Среќен роденден!

годинава помалце седење на нет и форум појче шетање и комуницирање со вистински људи.
Па ае и на свадба да ти играмо, време ти е :P

...:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom