- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Прво безвезни ти се причиниве за да убиеш некој. Ама ајде, последно ќе биде ова
1. и 5. Пукање кондом, намерно забременување и слично. Не е виновен мажот. Ќе ти кажам и зошто. Имав врска со девојка, која и тоа како беше свесна што сака/не сака во животот. Затоа што не сакаше да има деца (барем не тогаш), пиеше таблети за контрацепција. Јас среќен што не се "сецкам" во сред секс, таа среќна што нема шанса да остане бремена. Досега само 1 (еднаш) сум имал секс со кондом, па ниедна не забременила. Крај на муабетот за ова. Ти збориш што би било, кога би било. Не знам колку години имаш, ама ова мене ми го кажале еден куп жени, па ќе ти го кажам и јас. Кога станува збор за забременување ЖЕНАТА го има последниот збор. Маж може да прави што сака, ако жената не сака да забремени НЕМА!
2. Јас зборувам за период ПРЕД бременост. За после бременост не ни може да се зборува. Ај абортирај после раѓање да те видам. За едно женско, навистина смешно изгледаат твоиве ставови. Ако си свесна (одговорна) пред да имаш секс ќе ги разгледаш сите можни последици и начини како да ги спречиш, па после имај. Или поедноставно е после да му ја мислиш што како?
3.според ова сите новородени се потенцијални сериски убијци. Се прашувам дали и твоите вака размислувале пред да се родиш...
4. Биди самохрана мајка или ДАЈ ГО НА ПОСВОЈУВАЊЕ. Тебе ти е проблем, ако забремениш и мажот/дечкото те остави? А што, ако почине во меѓувреме...пак ќе абортираш?
СЕРИОЗНО БЕ !?
Ај кажи во која пештера жеивееш.... муабетов тие

Добро бе сериозно се дрзнуваш да ги продаваш овие лепешки,навистина веруваш во овие твој ставови или само колку да контраш ?