Дрндалче
...никад не запира...
- Член од
- 11 јануари 2009
- Мислења
- 837
- Поени од реакции
- 338
Ти мора да се шалиш со муабетов...
дефинитивно се шали !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти мора да се шалиш со муабетов...
ХЕХЕХЕ.а кажи ми, дека ке ја истепаш и ке ја пратиш во дом ке смениш дека е бремена? ама родител ке бидеш...! малце тешко и одма откажи се а? е фала ти на таквиот родител кога бега чим треба помош...не знам што е со тебе, ама јас не би сакала родител како тебе... :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:
Хехех во 2 одд нема да има невини....treba da go zabranat abortusot kako sto e vo amerika, da moze da obortiras samo ako si siluvana ili ako veke imas 2-3 deca, i togas pak ke ima na divo ama pak ke bide ne sigurno i ke bide skapo pa moze ke se svestat lugevo deka ne treba na 15-16 godini da zabremenuvaat i da imaat odnosi, kako trgnale veke vo 2 odd ke nema nevini :pos2:
Абре јас нема да се откажам ако направи некоја друга глупост но не 16 години да ти дојди бремена дома ќеркати ти нема да ја испотепаш и да ја пратиш во дом...
Знаеш кој страм е 16 години бебе да носи а??
Вие не размислувате ни малку бре само сликава замисли си ја???
Или видија од братати другарката и помисли дека ти е ќерка и кажи што ќе направиш...
Во дом за сираци(ехаахеххаехаехахеаеххае)А во кој дом тоа ќе ја пратиш, извини?
Не верувам дека ќе бидеш подобар родител од мене пошо јас ќе му дозволам на детето да тегни тревичка....А и ќе заборавев од такви родители како тебе ќе имаме ние мн 16 годишни девојки во блажена состојба...
да ти објаснам нешто: НЕ МОЖЕШ ДА НАМЕТНУВАШ МИСЛЕЊЕ!
не знам колку години имаш ама смешно размислуваш, а тоа каков родител ке бидам јас... верувај подобар од тебе во секој случај...
како и да е абортусот е лично право на секоја жена и нема што ти тука да попуваш што и како...
П.С. Жално размислување од твоја страна за дечко од 21 век кој се прави као модерен...:wink:
Не мислев така :nenene: Не ме свати, прочитај убаво што имам напишано :wink:
Пак ќе се цитирам зошто гледам повторно го поврзувате абортусот со малолетни девојчиња, потребата за абортус може да му се случи секому на било која возраст, тоа е основно човеково право на жената.Точно е ова, понекогаш возрасна жена која што на пр. родила 2 3 деца и патем останала трудна, можеби сака да си го искористи основното човеково право и да абортира зошто не сака повеќе деца, и што ќе мора да абортира во гнасни услови да добие инфекција и да умре и да остави 3 сираци позади себе само затоа што на некоја будала и текнало да прави измени во закон кој се применува во цела европа и да се прави паметен.
АБе луѓево пари за леб немаат еееј чукнете тоа тиквите.
што треба да раѓаме деца и по улица да ги оставаме да питаат за леб,
некој треба да мисли на отварање нови работни места наместо на глупости, абортусот е основно човеково право на жената да управува со својот живот и своето тело!!!!!!!!!
Никој нема право да и го скрати тоа право никој, жените со децении со векови се бореле за своите права и сме стасале до ова дереџе сега индија ќе стануваме овде.
Малце свестете се тие жени што сте против абортус да не ви дојде на глава зошто и мажени жени абортираат некогаш, ако абортирате кај нечисти бабици тогаш ќе си умрете од сепса и заслужено ќе ви биде така да знаете.