А како се вика групата на facebook да се зачленам бидејќи веќе имам ставено boomtv.Да тоа за програмите ми го рекоа и на Facebook,Имаат група и таму рекоа дека ќе има нови програми.Исто за покриеност ми рекоа дека сега покриваат речиси пола држава и од 24 ќе почне покривањето на Штип заедно со други градови и места во источна Македонија.
vo flaerot na ONE procitav deka koga ke pustat HD kanali ke ponudat HD priemnici a ne ovie sega sto gi nudat.за HD незнам, ама мислам дека тешко ќе им иде, бидејќи со сегашниве ресивери неможе да се гледа HD, ако почнат некогаш да нудат HD ќе даваат други ресивери.
Во пребарувањето на нови контакти напиши One.mk и ќе ти излезе.А како се вика групата на facebook да се зачленам бидејќи веќе имам ставено boomtv.
Ako si zemal so dogovor na 24meseci pisuva li vo dogovorot kolku kanali treba da bidat ?јас вчера земав...и морам да кажам дека сликата е топ.си ставив мала надворешна антена и нема никаков проблем за сега.единстевена замерка е што изборот на канали е слаб, но се надевам дека ќе има нови канали во скоро време.:helou:
нема наведено колку канали, но ми рекоа дека сега за почеток се толку и дека ќе се зголемуваат.да се надеваме дека е така.јас сум задоволен со квалитетот на сликата.а и во овој момент додека е 1 денар месечно, не планирам да ја тргнам кабелската.имам алтернатива.Ako si zemal so dogovor na 24meseci pisuva li vo dogovorot kolku kanali treba da bidat ?
Кои од каналите освен Fox Life и Fox Crime се со македонски превод.поззјас вчера земав...и морам да кажам дека сликата е топ.си ставив мала надворешна антена и нема никаков проблем за сега.единстевена замерка е што изборот на канали е слаб, но се надевам дека ќе има нови канали во скоро време.:helou:
Има некој филмови на тв 1000, за другите не приметив, бидејќи реално не ми треба превод за тие што се на англиски.Кои од каналите освен Fox Life и Fox Crime се со македонски превод.позз
па кој те тера да земеш.плус имаш 8 дена тест период.еве јас ке ти кажам кај мене е стакло.80 % подобра слика од кабелскаДенес прошетав низ град и поминав низ три (и со бројки 3) салони на космофон, оннет и геманос, во сите продаваа пакети за боом и имаа телевизор со приклучен ДВТ приемник и богами добро ги земаа луѓето, но баткиве секаде се правеа мутави и НЕМАА УКЛУЧЕН КАНАЛ ДА СЕ ВИДИ КАКВА Е СЛИКАТА, демек немале антена не им фаќала и друго. Немам намер да земем никаква дигитална телевизија која не можам да ја видам во салон. Особено од оннет кои секогаш кога имале прилика мутеле.
А бе дечки, па во тоа е финтата, да ме убедат да купам. Јас отидов со НАМЕРА да го земам приемникот 5 дена после почетокот на услугата а овие немаат да ја покажат. Да беа фирма на место ќе имаше барем 5 телевизори во продавницата и ќе ечеше ДВТ од сите страни. http://forum.kajgana.com/images/emot/a050.gifпа кој те тера да земеш.плус имаш 8 дена тест период.еве јас ке ти кажам кај мене е стакло.80 % подобра слика од кабелска
не да не ти држи вода ова ама ајде.кога го земаше нетото што го користиш сега , ти дадоа да го пробаш?А бе дечки, па во тоа е финтата, да ме убедат да купам. Јас отидов со НАМЕРА да го земам приемникот 5 дена после почетокот на услугата а овие немаат да ја покажат. Да беа фирма на место ќе имаше барем 5 телевизори во продавницата и ќе ечеше ДВТ од сите страни. http://forum.kajgana.com/images/emot/a050.gif