D
Deleted member 53418
Гостин
Ги има ли кај вас Discovery,National Geographics после скренирање се изгубија сите и спорт клуб 1 и еуроспорт одвај чекам да ми истече договорот
Што се случи со ова?Neznam koj kanal ke e
Сепак некако мислам овој јавен конкурс за доделување дозвола за телевизиско емитување на државно ниво преку дигитален терестријален мултиплекс нема да се деси додека не завршат избориве и ситуацијава во државава.Хроника на 15-та седница
Скопје, 06.04.2016г. – Советот на Агенцијата ја усвои Информацијата за доставено барање за објавување јавен конкурс за доделување дозвола за телевизиско емитување на државно ниво преку дигитален терестријален мултиплекс и донесе заклучок дека е потребно да се изработи нова студија за оправданоста за објавување јавен конкурс. Воедно, даде одобрување за донесување одлука за одобрување средства за ангажирање овластен проценител за процена на вредноста на патничко моторно возило
Колку што знам јас, само да се продолжи (обнови). За раскинување треба да се чека до последен ден според договорот.Три месец пред истек на договор можи само да се продолжи истиот или и да се раскини?
Магенда 1 Пакетот можеш комбинации да си направиш ,мобилниот едниот број да ти биде со претплата од 499 другиот со претплата од 999 телевизија која сакаш фиксен број со интернет малку се поскапи ама имаш каде каде подобар квалитет го користев јас Боом Тв светло да запалиш во соба веднаш имаше прекин односно сецкаше сликата потоа имаш видеотека каде можеш последните три дена да ја погледнеш програмата што се има емитирано на домашните канали .снимање на два различни канали трет да гледаш и слично на Боом Тв тоа не го можеш мораш тој канал што го снимаш истиот и да го гледаш и максимумот на снимање на Боом Тв е 2 саати барем јас така знам го користев скоро пред 4 години а Мах Тв имаат вграден хард дискНе верувам нешто да променат на подобро,незнам кај телеком за 1500 денари претплата дали идат како слободни арените и спортклуб или има посебен пакет за кој се доплаќа.
Ај ако има некој кој што е на претплата кај телеком да сподели што како е.
Единствена добра работа на Бум тв е што може да го шеташ кај ќе ти тебе посака. Пример сакаш да одиш на лето во Охрид кај другарка ти или другарот во викендичка таму нема телевизија никаква, го земаш и Бум тв приемникот и си гледате таму фудбал со ракииче, мезе пивце и скара.Магенда 1 Пакетот можеш комбинации да си направиш ,мобилниот едниот број да ти биде со претплата од 499 другиот со претплата од 999 телевизија која сакаш фиксен број со интернет малку се поскапи ама имаш каде каде подобар квалитет го користев јас Боом Тв светло да запалиш во соба веднаш имаше прекин односно сецкаше сликата потоа имаш видеотека каде можеш последните три дена да ја погледнеш програмата што се има емитирано на домашните канали .снимање на два различни канали трет да гледаш и слично на Боом Тв тоа не го можеш мораш тој канал што го снимаш истиот и да го гледаш и максимумот на снимање на Боом Тв е 2 саати барем јас така знам го користев скоро пред 4 години а Мах Тв имаат вграден хард диск