Т
Триптико
Гостин
Приметил некој на Topfield, ако стиснеш Mute нема ни превод?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Приметил некој на Topfield, ако стиснеш Mute нема ни превод?
Blizoo го тргнале спортчето за Cinestar каналите од инфо каналот.
Да не биде за џабе надеж?![]()
Е јбг, тоа е, надежта последна умира, ама очигледно умре.Кој спомна надеж ?
Каде виде надеж ?
На рафтовите со компјутери и компјутерска опрема во речиси секоја продавница за компјутери низ Скопјево, а и низ Македонија, ги има логоата на познати светски компании од областа на информатичката технологија, но суровата вистина доаѓа кога продавачот или сопственикот на продавницата ќе ти каже дека сето тоа е само за убавина, а не за продажба, бидејќи во пракса не продаваат производи од тие компании.
Blizoo го тргнале спортчето за Cinestar каналите од инфо каналот.
Да не биде за џабе надеж?![]()
Кој спомна надеж ?
Каде виде надеж ?
На рафтовите со компјутери и компјутерска опрема во речиси секоја продавница за компјутери низ Скопјево, а и низ Македонија, ги има логоата на познати светски компании од областа на информатичката технологија, но суровата вистина доаѓа кога продавачот или сопственикот на продавницата ќе ти каже дека сето тоа е само за убавина, а не за продажба, бидејќи во пракса не продаваат производи од тие компании.
1. Очигледно Близу интензивно ја следат темава.Е јбг, тоа е, надежта последна умира, ама очигледно умре.![]()
Да де, малку грешка, како што објавија предлог за гледање серија на TV 5 Monde, неполн месец откако од остранија каналот, па после го бришеја постот1. Очигледно Близу интензивно ја следат темава.
2. Изгледа некој се залетал и мислел дека Cinestar го имаат, па ставил спот за тој канал.Добро де, мала грешкица.
#Легенди
Можеби, не викам не, но тоа наскоро кај овие е цела вечностke ima sinestar naskoro bez gajle....
Ова за One.Vip значи дека планираат сателитскаПа ќе ви речам дека ништо не е случајно ака муабетот за Зора. 2 дена буљaм во ресиверите и ми дојде Еурека. Погледнето го објаснувањето на OneVip за нивната понуда за Direct to Home
http://onevip.mk/wp-content/uploads/2016/01/Offer_for_white-label_DTH_Macedonia.pdf
Доле кај што има слики од ресиверот и од менито ќе забележите дека пишува CubiNet.
Oвие слики се мени од овој ресивер објавен на страницата на Зора.
http://zora.com.mk/index.php?option=details&pid=384&lang=mk
Еве го линкот кај е опишан целата негова функционалност и истите слики од мени.
http://www.ekt-digital.com/multimedia/pdf/SPEC_SHEET_MODEL_DCD7307.pdf
Станува збор за хибриден ресивер кој работи на се живо. Значи тоа е за OneVip телевизијата наскоро.... Ви кажав не е тоа случајно![]()
Можеби ќе ја пречекав ваквата вест оптимистички пред 2 недели, но лично мислам дека не постои технологија на планетава која ќе ја смени програмската понуда на овој телевизиски оператор.
Па дури и ако почнат да нудат и кабелска и сателитска, па и IPTV телевизија нека биде низ цела Македонија, се додека рамковнистичките ТВ канали им се приортет, за мене лично нема да вредат ебан динар.
IPTV незнам но сателитската телевизија беше како дел од договорот... затоа и ќе ја продадат Бумтв