A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
M

MrzaRules

Гостин
само да не испадне работаа...пуштивме канали, ќе се доплаќа за нив

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.150
Поени од реакции
23.275
Првите 2-3 месеци гратис, после ќе си доплаќаш за тие.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Може и да бидат вклучени во дтв плус. Мене ме интересира дали ќе има хд.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Пазите сценарио пуштија спорт клуб од кога завршија сите првенства ќе има летово и на есен пак да ѓи скинат е тек тогаш ќе има смеење :)
Нека го направат тоа, таман ми завршува договор со нив некаде во ноември.....одма на Телекабел одам.
Ама барем летово раат Мото ГП, Формула и НБА - плјеофов ќе се гледа.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
„Близу“ ги воведува „Спорт Kлуб“, „Спорт Kлуб + “ и уште 16 други канали

Почитувани,
Телекомуникацискиот оператор „Близу“ минатиот месец постигна согласност со каналите „Спорт Kлуб“ и „Спорт Kлуб +“. Овие канали ќе бидат вклучени во сите дигитални пакети на „Близу“ каде сите претплатници ќе имаат можност да ги следат каналите бесплатно до 31 мај 2012 година.
Истовремено, „Близу“ почнувајќи од 3.5.2012 го воведува и „Тринг“ пакетот кој вклучува 15 канали со најразновидни содржини на албански јазик. Овој пакет корисниците ќе можат да го следат бесплатно до 30 јуни 2012 година.
Уште еден од каналите со кои е збогатена програмската понуда на „Близу“ е и каналот, Радио-телевизија Црна Гора (РТГЦ), кој е повторно вратен бесплатно во програмските листи. Каналот ќе биде бесплатно достапен на сите дигитални корисници на ДТВ и ДТВ Плус, како и пакетите кои ги вклучуваат овие два дигитални пакети.
Исто така, ве известуваме дека почнувајќи од 1 Мај каналот Discovery Travel & Living престанува со работа. Поради тоа ќе биде отстранет од сите АТВ и ДТВ програмски листи.
Со почит,
Близу ДООЕЛ Скопје
Извор Близу

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Одлично сега барем ке има нешто плус спорт, само тоа не ми се допага бесплатно до 31.05.2012, изгледа после ке се доплаќа.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Најверојатно ќе остане бесплатно во ДТВ+ и пакетите три во едно освен Старт (тој од 1000 денари, најефтиниот).

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Леле Спорт Клуб на Близу. Кој би рекол, има да се изнагледам асално спорт.:vozbud:
Само не знам дали е ова вклучено во пакетов што го користам или пак ќе трае промотивно неколку месеци, па после ќе се доплатува.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Сигурно ќе остане бесплатно во поголемите пакети. Во ДТВ 60 ќе се доплатува минимална сума тоа е сигурно. Ќе видиме одлуката каква ќе биде. Се преговара за тринг каналите на дел од нив да има македонски превод, поточно на филмските tring fantasy,tring comedy,tring max,tring super итн. Ќе го видиме крајниот исход

Член од
19 ноември 2008
Мислења
740
Поени од реакции
284
Се надевам во брзо време ќе ги понудат спорт клуб и во ХД.А добра работа ако ги преведат тринг каналите што се за филм.Добри работи пуштаат.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Фино сефте на Спорт Клуб - АТП Мадрид уште некој ден и Њукасл - Сити, меч кој можеби ќе ја одлучи титулата во Англија. :LOL: А да, и ФА финалето.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Гледам на Тринг каналиве има доста филмови и серии, ама јас сум на ДТВ 60 и сигурно нема ниеден да остават...

X

xtazy

Гостин
Ја сум корисник на ДТВ+ и сега на ТВ се појави:

Каналите СпортКлуб и СпортКлуб+ бесплатно ќе ви бидат достапни до 31.5.2012

Со ова изгледа сакаат да кажат дека ќе се доплаќа за нив :unsure:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.150
Поени од реакции
23.275
Meне ми рекоја ќе биле дел од пакет, smart пакетот ми се чини.

Kajgana Shop

На врв Bottom