- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.155
- Поени од реакции
- 8.214
samo na digitalen reciver moze, nz kakov imas, ako iams Neta samo se resetirai pravi update,Кажете како да ја најдам Спорт Клуб?
samo na digitalen reciver moze, nz kakov imas, ako iams Neta samo se resetirai pravi update,Кажете како да ја најдам Спорт Клуб?
Fala, go najdovsamo na digitalen reciver moze, nz kakov imas, ako iams Neta samo se resetirai pravi update,
Е ова ти се буквалисти бреКога викаа луѓево "Само спортклуб сакаме" овие изглеа озбилно сватиле.
Сеа само тие 2 канали ги иам, на другите нешто "Card problem -check card" ми покажува на сред екран
Чаре некое?
Не им се верува ни на нив дека ги ставија каналиве, видно потресени се.Зошто не се фалат?
не се они ко Т-хоме , 10 дена однапред неограничен интернет ова она ,нешто невидено само се рекламираа, и пак 300гб бе им даваат, слепци невидени.Не им се верува ни на нив дека ги ставија каналиве, видно потресени се.
Хахаха со таа политика на фер користење го отекоа Во 2012 година да има лимит па и уште некој да го оправдува тоа не можам да сфатам.не се они ко Т-хоме , 10 дена однапред неограничен интернет ова она ,нешто невидено само се рекламираа, и пак 300гб бе им даваат, слепци невидени.
Тринг се албански канали, не верувам дека ке пуштат превод.Што се тиче мене, доста е и ова. Само уште да бувнат и македонски превод на Тринг каналите, одлични се, али се со албански превод