A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
M

MrzaRules

Гостин
зошто ја неможам да се снајдам на овоа ресиверов...пред некоја недела ми го наместија,Topfield црн е...исклучив и од струја и пак ги нема...а во менито неможам да му се снајдам да му ебам :eek:

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Кога викаа луѓево "Само спортклуб сакаме" овие изглеа озбилно сватиле.
Сеа само тие 2 канали ги иам, на другите нешто "Card problem -check card" ми покажува на сред екран:D
Чаре некое?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кога викаа луѓево "Само спортклуб сакаме" овие изглеа озбилно сватиле.
Сеа само тие 2 канали ги иам, на другите нешто "Card problem -check card" ми покажува на сред екран:D
Чаре некое?
Е ова ти се буквалисти бре :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.155
Поени од реакции
8.214
Не им се верува ни на нив дека ги ставија каналиве, видно потресени се.
не се они ко Т-хоме , 10 дена однапред неограничен интернет ова она ,нешто невидено само се рекламираа, и пак 300гб бе им даваат, слепци невидени. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
не се они ко Т-хоме , 10 дена однапред неограничен интернет ова она ,нешто невидено само се рекламираа, и пак 300гб бе им даваат, слепци невидени. :D
Хахаха со таа политика на фер користење го отекоа :D Во 2012 година да има лимит па и уште некој да го оправдува тоа не можам да сфатам. :)

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Што се тиче мене, доста е и ова. Само уште да бувнат и македонски превод на Тринг каналите, одлични се, али се со албански превод :LOL:
Тринг се албански канали, не верувам дека ке пуштат превод.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Пазите сценарио пуштија спорт клуб од кога завршија сите првенства ќе има летово и на есен пак да ѓи скинат е тек тогаш ќе има смеење :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Е добро де, пак ќе почнат во август првенствата, не бегаат нигде.

Kajgana Shop

На врв Bottom