A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
духовден ми се чини

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Духовден е за еден месец и некој ден, тешко да ги има и до тогаш мислам дека треба да се чека околу нова година. Јас деновиве прашав во нивниот нов салон во ГТЦ дали ке има во понуда некој спортски канал мислам нов а се знаеше дека се мисли на спорт клуб и с. клуб + одговорот од една љубезна госпогица беше дека нема во најава за да се пушти некој спортски канал и дека треба да се врати најверојатно како што разбрав РТЦГ сателит. Од добиениот одговор мојот трансфер од близоо во телекабел е се поизвесен само чекам а како што бев информиран во телекабел наскоро да биде готова инсталацијата до мојата зграда!:cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
02.05.2012. Sport klub, sportklub+,rtcg,tring life,tring fantasy,tring comedy, tip tv,tring sport news i taka natamu na blizoo. Koj siri sega lazni informacii?
Другар, ги додадоа или известување е ова? Дека не сум дома да проверам :) фала.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
02.05.2012. Sport klub, sportklub+,rtcg,tring life,tring fantasy,tring comedy, tip tv,tring sport news i taka natamu na blizoo. Koj siri sega lazni informacii?
Зошто не можам да ги најдам јас,прескенирав ги немаше.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
На тоа инфо каналот да не го пишува, ја на интернет нигде не го глеам тоа известување.

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
zatoa sto gi nema i nikad nema da gi ima samo se lazete..aloooooooooooo razberee kakov sport klub kakvi bakraci..pozdrav

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
zatoa sto gi nema i nikad nema da gi ima samo se lazete..aloooooooooooo razberee kakov sport klub kakvi bakraci..pozdrav
Ги има како ги нема,скенирав преку телевизор и ги имаше спортклуб само кодирани се,можам само преку ресивер да ги гледам а таму уште ги нема.Може на поновите ресивери ги има.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
На HD ресиверите се додадени спортклуб каналите, не знам за останатите. Како и да е секаде ќе бидат ставени во наредните денови

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ок, 100 пати пиша, испадна еве дека ги има, олади малце.

А

Анноун

Гостин
AААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ! Ајде имам обична дигитална , пакетот што е од 1100 денари со интернет и дигитална тв. ајде нека ставаат и да ми олесни на душава , се измачив и од стримови и од сецкања.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.698
Поени од реакции
8.124
a имаат ли каналите Discovery ,National Geographic,Animal planet преводи македонски?

Член од
18 ноември 2005
Мислења
271
Поени од реакции
4
Ја вчера проверив ама немаше кај мене, иначе имам ХД ресивер, ај вечер после работа ќе направам нов скен, може ќе има некое изненадување :)

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
На некој му ги пушта, "Спорт Клуб" на Топфилд ресиверите?

Член од
28 октомври 2011
Мислења
119
Поени од реакции
84
На некој му ги пушта, "Спорт Клуб" на Топфилд ресиверите?
Проверив кај мене пред пола саат, немаше ништо..али сабајле коа скенирав ми наоѓаше само 7 канали на дигиталната, а после се опраи..сигурно нешто правеа. Изгледа на другите ресивери пуштени се Спорт Клуб и Спорт Клуб +

Едит: Скенирав сеа пак и ги дава Спорт Клуб и Спорт Клуб + али као кодирани се, а има и плус некои канали, претежно албански.

Kajgana Shop

На врв Bottom