A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
тие се сега одобрени колку што знам ?
Да бе, овие се новите канали. Ако може да им ве верувам на blizoo на facebook, рекоа дека наскоро ќе има и нови канали. Се надевам дека ќе бидат квалитетни а не Soko тип. И ДА, ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ(А) КОГА ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ?!

Член од
31 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
30
Па овие од боом ја имаат во својата понуда. Не дека ја гледам тв или сител поточно туку правам споредби па ме зачуди сител 2.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ма каков шиттел какви баркрачи ,јас сакам ТЛЦ и АХН да ја стават за друго нека кршат глава

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Па овие од боом ја имаат во својата понуда. Не дека ја гледам тв или сител поточно туку правам споредби па ме зачуди сител 2.
Сител 2 ја нема boomtv, туку One со процесот на дигитализација. Таа е регионална телевизија, нормално регион на Кратово. Сигурно регионалните оператори ја нудат. А бидејќи boomtv и дигитализацијата се ист стандард, затоа може да се фаќа и гледа преку boomtv.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Уште ништо нема со каналите што демек ги купија :D:D:D
Па нема, јас само прескинирам канали, да не ги пуштат. Изгледа смислуваат TLC во кој пакет да го стават и колку да покачат цената. Или пак чекаат да им истече договорот со некој канал за да го вметнат него.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па нема, јас само прескинирам канали, да не ги пуштат. Изгледа смислуваат TLC во кој пакет да го стават и колку да покачат цената. Или пак чекаат да им истече договорот со некој канал за да го вметнат него.
Нема што нов пакет да ставаат ,нели МГМ ја исклучија и ете на нејзино место ТЛЦ ,а другите беа ХД нели?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Да, ама ова се blizoo, никогаш се незнае кај нив.
Ма пушти ги морони,ке видат они ако вечер ми ја блокираат турската на која даваат ЛШ има да ги спалам по телефон.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Ма пушти ги морони,ке видат они ако вечер ми ја блокираат турската на која даваат ЛШ има да ги спалам по телефон.
Па секако дека ќе ти ја блокираат, правата ги има Т-Home преку MaxTV (Arena Sport канали) и секако по еден натпревар МРТ.
Не се они криви, само почитуваат тоа што СРД ќе им заповеда.

Иначе, кликни на www.0.mk/MKPredavatelSport и види, што натпревари ќе се нудат денес, па гледај преку мојот сајт.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па секако дека ќе ти ја блокираат, правата ги има Т-Home преку MaxTV (Arena Sport канали) и секако по еден натпревар МРТ.
Не се они криви, само почитуваат тоа што СРД ќе им заповеда.

Иначе, кликни на www.0.mk/MKPredavatelSport и види, што натпревари ќе се нудат денес, па гледај преку мојот сајт.
Ок можеби ке глеам,али јас си користам AceStream за утакмици на Јунајтед ,со повисок квалитет се сликите (y)

Attachments

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
OBAVEŠTENJE: Od nedelje, 22. septembra, kanali Sport Kluba dobijaju nove nazive i vizuelni identitet. Sport Klub će se ubuduće zvati SK 1, Sport Klub+ će biti SK 2, dok SK Prime odlazi u istoriju, a na njegovo mesto dolazi SK 3.

Da li vam se sviđa ova promena?
Ај у што се кладиме дека близу ке најде начин да не заебе со ова

Kajgana Shop

На врв Bottom