Eве ги сите приемници кој ги имаат ТелекомТелеком имаат нови ресивери? Не сум ги видел на нет никаде освен оној Android што е

Eве ги сите приемници кој ги имаат ТелекомТелеком имаат нови ресивери? Не сум ги видел на нет никаде освен оној Android што е
Не овие се од Германија, скоро ги воведоа, одам преку Вифи наместо преку кабел и имаат можност за дополнителни апликации како Нетфликс, Дизни+, ХБО Макс итн.Телеком имаат нови ресивери? Не сум ги видел на нет никаде освен оној Android што е
Тешко ова тука.ДТ и претходно имаа многу други ресивери што не ги донесоа тука.Не овие се од Германија, скоро ги воведоа, одам преку Вифи наместо преку кабел и имаат можност за дополнителни апликации како Нетфликс, Дизни+, ХБО Макс итн.
MagentaTV Box kaufen | Telekom
UHD Receiver mit 500 GB Wechselfestplatte und Telekom Mesh WLAN-Technologie für das beste MagentaTV Erlebnis: Jetzt die MagentaTV Box kaufen!www.telekom.de
Точно, но еве А1 го направи тоа, ја донесе ХплореТв услугата од Австрија, прво во Хрватска а еве денес и кај нас. Е сега Телеком е проблематичен но доста од услугите ги пренесува постепено.Тешко ова тука.ДТ и претходно имаа многу други ресивери што не ги донесоа тука.
Видов на Јутјуб на ова му се ваѓа хард дискот. Колку е паметно тоа за кај нас не знам.Не овие се од Германија, скоро ги воведоа, одам преку Вифи наместо преку кабел и имаат можност за дополнителни апликации како Нетфликс, Дизни+, ХБО Макс итн.
MagentaTV Box kaufen | Telekom
UHD Receiver mit 500 GB Wechselfestplatte und Telekom Mesh WLAN-Technologie für das beste MagentaTV Erlebnis: Jetzt die MagentaTV Box kaufen!www.telekom.de
Денес го даваа Ел КласикоКаква е состојбата со арена каналите на а1, ги имаат новите премиум или не ?
aj pogodi od 3 patiЗошто ги укинаа Арена 6,7,8 ?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Зголемено од 3 на 5 Mbps. Апсолутно ништо не ми значи. Каков цинизам, некогаш со Blizoo имав 50 Mbps аплоад.Сурфајте опуштено со побрз интернет во Вашиот дом!
Како наш лојален корисник, бесплатно Ви ја зголемивме брзината на интернетот во Вашиот дом! Доживувајте врвно дигитално искуство, отсега со зголемена брзина на праќање на податоци (upload).
Ваш А1
Poraka vo koj vid.?sms.?Вчера стигна порака од А1.
Зголемено од 3 на 5 Mbps. Апсолутно ништо не ми значи. Каков цинизам, некогаш со Blizoo имав 50 Mbps аплоад.