A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ги сликнав набрзина ако сакате слики од друго нешто слободно кажете не е проблем да сликнам уште неколку :) поздрав
Post nudes.

Шала на страна(освен ако сакаш да постираш голи слики) looks nice. Овие само за нови корисници ги даваат или може да си побарам ?

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Да почнаа ги даваат и обичните (SD) црни ресивери од марката TOPFIELD и новите (HD) ресивери од марката ADB и можам да кажам HD каналите им се нешто најдобро до сега што го понудиле. Позз
Јас сега земав па не ми дадоа од новите (SD) ресивери што се.Да не треба пак да им вртам да ми ги заменат.И ако можеш да го сликаш обичниот ресивер.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.672
Поени од реакции
8.102
Јас еднаш бев кај мој пријатели и гледав ама уште беше Кејблтел и не беше ништо од мени сменето ,дали тоа треба се заменуваат ресиверите или тоа они ќе го сменат цело мени и се друго?

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Post nudes.

Шала на страна(освен ако сакаш да постираш голи слики) looks nice. Овие само за нови корисници ги даваат или може да си побарам ?
Можеш да земеш од новите SD ресивери само ако твојот ресивер е дефект и бараш "нова опрема" а не стара на користење. Што значи едноставно јави се на 089 011 011 и кажи дека твојот ресивер не е во ред измисли нешто и барај да ти стават фабрички нов ресивер од марката Topfield cbc-5110
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:15 PM ---
Јас сега земав па не ми дадоа од новите (SD) ресивери што се.Да не треба пак да им вртам да ми ги заменат.И ако можеш да го сликаш обичниот ресивер.
Еве ја сликнав кутијата од новиот SD ресивер затоа што го вратив бидејќи земав 2 HD ресивера ама кутијата ми остана дома :D

--- надополнето: Dec 4, 2011 3:16 PM ---
Јас еднаш бев кај мој пријатели и гледав ама уште беше Кејблтел и не беше ништо од мени сменето ,дали тоа треба се заменуваат ресиверите или тоа они ќе го сменат цело мени и се друго?
На 12 декември и старите ресивери ќе добијат update на новиот софтвер :)

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Можеш да земеш од новите SD ресивери само ако твојот ресивер е дефект и бараш "нова опрема" а не стара на користење. Што значи едноставно јави се на 089 011 011 и кажи дека твојот ресивер не е во ред измисли нешто и барај да ти стават фабрички нов ресивер од марката Topfield cbc-5110
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:15 PM ---

Еве ја сликнав кутијата од новиот SD ресивер затоа што го вратив бидејќи земав 2 HD ресивера ама кутијата ми остана дома :D

--- надополнето: Dec 4, 2011 3:16 PM ---

На 12 декември и старите ресивери ќе добијат update на новиот софтвер :)
Јас ставив пред недела дена и не ми донесоа од новите ццццц.И тие што ми ги донесоа не беа ниту во кутија.Одма сега им се јавувам да ми донесат од овие

Член од
1 декември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
3

Овој Топфиелд или е фејк или е специјално направен за Близоо, нема таков на страницата на Топфиелд :confused: Незз..

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443

Овој Топфиелд или е фејк или е специјално направен за Близоо, нема таков на страницата на Топфиелд :confused: Незз..
Нормално нема да го има на страницата, ребрандиран е некој од нивните модели, гледаш има лого на Близу на предната маска :).

Дека и електрониката внатре ја менувале баш и не ми се верува :).

Член од
18 ноември 2005
Мислења
271
Поени од реакции
4
Може ли некој да постави слика од ХД ресиверот?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.238
Абе пуштен ли ви е Каналот Eurosport News?

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Viasat history,nature има српски превод,Eurosport мислам имаше српска сихронизација,espn си е без превод исто и food network,mtv,penthouse и planeta се без превод нормално на повеќето не трепа превод како на пример еротските,музичките итн

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.672
Поени од реакции
8.102
Убаво што е малечко реисверчево HD ,не зафаќа простор,а дали може да се снима премотува,стопира програма и дали има видеотека?

Kajgana Shop

На врв Bottom