Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мило ми е.Не пробувам да бидам смешен.Овие рејтизи се исто толку релевантни колку и твоите.Ги прочитав на еден форум.А Nielsen ги израчунал.
Тие не се објавуваат на нивната страна.Телевизиите ако сакаат си ги објавуваат.A резултатите?
Идол, Тркало на среќата, Милионер и Момент на вистината веќе не се емитуваат ама беа стварно квалитетно изработени.А1 е најгледана, но моментално е катастрофа со понуда на програма. Неможам да издвојам апсолутно ниедна квалитетна емисија во нивна продукција.
Идол, Тркало на среќата, Милионер и Момент на вистината веќе не се емитуваат ама беа стварно квалитетно изработени.
Ама не, јас попрво би избрал, Бандини, Како беше стихот, Не биди паун, Добра шанса. Сите емисии на Сител се копија.![]()
Луѓе, затоа тоа се вика превод и адаптација.![]()
И преводи често се сретнуваат изрази како „денари“ на пример и слично.
Ауууу брат, покрај интернетов што го имам дома јас да ги гледам тутунарите секој ден? Ма дај молим те. Плус, се поголем дел од населението има кабловска или дигитална (дури и тие од селата почнуваат да имаат), и покрај повеќе од 40 програми јас да ги гледам А1? Кај што не кажале ништо паметно веќе со години? :nenene:колку да не испадне цитатот поголем од мојот пост :smir:
Ауууу брат, покрај интернетов што го имам дома јас да ги гледам тутунарите секој ден? Ма дај молим те. Плус, се поголем дел од населението има кабловска или дигитална (дури и тие од селата почнуваат да имаат), и покрај повеќе од 40 програми јас да ги гледам А1? Кај што не кажале ништо паметно веќе со години? :nenene:
Девојче дај бе жити господ, БАРЕМ ЕДНАШ кажи нешто паметно. Све што сум прочитал до сега од тебе е жива глупост.Може младите луѓе мислиме така, но има илјадници кои не седат на интернет како нас и не симнуваат серии и филмови, па затоа се задоволуваат со синхронзиирани серии како Кога лисјата паѓаат и Долина на волците. Оттаму и рејтингот на истите.
Всушност не знам што зборите глупости кога сигуна сум дека многу и од овие што пишуваат на фоурмов ги гледаат гореспоменатите серии и чекаат со душа да почнат дебатите на Студио 2.
А Идол и Тркало на среќата уште се емитуваат, Милионер и Момент на вистината не се емитуваат.
Девојче дај бе жити господ, БАРЕМ ЕДНАШ кажи нешто паметно. Све што сум прочитал до сега од тебе е жива глупост.