- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 1.009
- Локација
- Severo Jug
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Eve sto najdov:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eпа истото и тие го зборат, после тие 24 месеци овие 1000 гигабајти нема да ги имаш. Не знам што е толку нејасно у тоа![]()
Мислам дека ова сум го постирал ама за да биде појасно за сите еве уште еднаш.......
Најдобра интернет услуга има BLIZOO
Најдобра дигитална телевизија T-HOME
Најдобра мобилна услуга ONE
Добро е,се оправи сегаДобро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?
![]()
Eве кај мене колку е моментално, стандард си е овака цело време, веќе неколку години го користам, сум немал никакви проблеми. Нетот му вреди, за телефон и телевизија не знам, оти не сум на нив, ама како што слушам од други, телефонот им е океј, за телевизијата зависи местоположбата највеќе и како ќе си ја средиш дома антената.
Вреди според мене.
Баш и кај мене имаше проблем пред едно 10ина минути, мислев цркна модемот ама се оправи евеДобро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?
Добро,само кај мене е ужасно спор сега овие неколку минути или има некој друг со иситов проблем?
Мислам дека ова сум го постирал ама за да биде појасно за сите еве уште еднаш.......
Најдобра интернет услуга има BLIZOO
Најдобра дигитална телевизија T-HOME
Најдобра мобилна услуга ONE
Сакам да го земам овој што е пакетот М, само да ве прашам каков е интернетот на One? Се губи често, паѓа, стабилен е...?? Вреди понудава? Од сите три опции, интернетот ми е најбитен![]()