Си грми интернетов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odlicni se Kombo M 50/3 da ne gi urocime i dasi prodolzat i vo novava 2017 vaka da bide.-Си грми интернетов
![]()
Odlicni se Kombo M 50/3 da ne gi urocime i dasi prodolzat i vo novava 2017 vaka da bide.-
a pak kaj tebe druze 150 .....leta, 18mb/sek torent--- jako e,a kako sto spomna nekoj pogore neka prodava telekom Magenti za ic brzina i mnogu $......
Види друже Вип не е распростанета секаде додека Телеком во најодалеченото село има мрежа .До крајот на 2017 година ке биде 90% покриеност со оптика ,ете јас го имам пакетот Магенда 1 М тој стариот на оптика и сум презадоволен.Нека си продаваат Магенти за многу пари и ич брзина, а во меѓувреме јас ќе си останам задоволен со ваквата Интернет брзина.
![]()
Ама цената на Магента М е лудница. Нормално дека е побрз интернетот, но цената е висока за наши стандарди.Види друже Вип не е распростанета секаде додека Телеком во најодалеченото село има мрежа .До крајот на 2017 година ке биде 90% покриеност со оптика ,ете јас го имам пакетот Магенда 1 М тој стариот на оптика и сум презадоволен.
Nema sporedba eve i preku adsl nivna mreza(telekom) od vip na pola e cenata so neoranicen soobrajkaj, znaci samo za internet zboruvame,bidejki po selata site gledaat ili total tv ili boom tv, bidejki kade sto imaat telekom ako pustat tv, nema net i obratno ako pustat internet koci slikata na resiver,-sum go videl toa licno,bidejki se slabi liniite tamu,i se za telefonija a na telekom nemu se vlozuva saka samo da zema,Ама цената на Магента М е лудница. Нормално дека е побрз интернетот, но цената е висока за наши стандарди.
Види друже Вип не е распростанета секаде додека Телеком во најодалеченото село има мрежа .До крајот на 2017 година ке биде 90% покриеност со оптика ,ете јас го имам пакетот Магенда 1 М тој стариот на оптика и сум презадоволен.
Не, барај ги пак мора досаден да бидеш.Дечки на Близоо сум од 2012 и повеќе од времето има интернет се е океј, се случувало да има проблеми да неам нет до 1ден максимум ама океј е и тоа сфаќам дека тешко е да се одршуваат машините кај нив. Цело време ми е интернетот 15/1 ( волку и треба да иам според договорот за цена од 1050денари ) и задоволен сум. Но сега последните 10дена на секој 5минути ми паѓа интернетот, и додека играм Онлајн игри многу ми смета овој проблем. Им се јавив уште од пред 5дена ми рекоа ќе прателе екипа. После 5дена уште не е средено проблемот , некој да не има ваков проблем ???
Дечки имам проблем со интернетов од ВИП 8-9 дена.Download ми е 3 мб на спидтест проверувам и не мрда од кај 14 часот до 2 наутро.спуштам бајги ствари а не мрда повеќе од 200 кб download .Им се имам јавено неколку пати ама уште ги нема.А и другарче што живее блиску до мојата куќа има идентичен проблем а имаме и исти пакет од 150мб/с.Ако знае некој што може да биде би бил благодарен на помош зошто овие од ВИП абер немаат да ми го средат.
Ми бара јусер и и пасворд.Пасвордот го знам,а јусерот појма немам и не можам да се логирам.Веројатно до сигналите е... Пиши у Search 192.168.100.1 и прати Screenshot од јачината на сигналите.
ПС: Зошто не идат? Што ти викаат од контакт центарот? Кај мене секогаш доаѓале, но пак со малце досадување во контакт центарот.
Ми бара јусер и и пасворд.Пасвордот го знам,а јусерот појма немам и не можам да се логирам.
И ме барале за Божиќ ама не видов и го затвориле налогот па ми отвараа нов и еве после 4 дена од новиот налог уште не се дојдени a ги барам секој ден.