A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
позз екипо.

ставив денес од Вип/Близу нет во Карпош4, еве каква е ситуацијата, кажете ми мислење дали е ок или не (по она шо ги пролистав последните 2-3 страни ми си чини дека си вреди за парите)

5872789042.png

700мкд е пакетот, со тв+фиксен.

дали стандард е вака слаб upload на Вип ?
сигналот е околу 2dBmV
pa ako si na paket 30/1 toa e,

позз екипо.

ставив денес од Вип/Близу нет во Карпош4, еве каква е ситуацијата, кажете ми мислење дали е ок или не (по она шо ги пролистав последните 2-3 страни ми си чини дека си вреди за парите)

5872789042.png

700мкд е пакетот, со тв+фиксен.

дали стандард е вака слаб upload на Вип ?
сигналот е околу 2dBmV
Зарем нуди вип тв + интернет за 700 ден. Ај малце попрецизно кој пакет го користиш или трио пакет е?

Зарем нуди вип тв + интернет за 700 ден. Ај малце попрецизно кој пакет го користиш или трио пакет е?
Трио пакет е, тв, нет и фиксна, но баш денес разбрав дека стандардната цена му е 999, но има некој студентски попуст од 300, така да ни се фаќа нас 699...

Трио пакет е, тв, нет и фиксна, но баш денес разбрав дека стандардната цена му е 999, но има некој студентски попуст од 300, така да ни се фаќа нас 699...
Имаше до крај на Октомври студентски попуст, сега нема.

Имаше до крај на Октомври студентски попуст, сега нема.
Го има, го има...
наводно им беше продолжен за до декември.. па еве сега и за до Нова година..
така да ако имате некој со индекс - искористете го попустот.

Го има, го има...
наводно им беше продолжен за до декември.. па еве сега и за до Нова година..
така да ако имате некој со индекс - искористете го попустот.
Сигурно ли е ова? Зошто ги прашував јас некаде во Ноември беше ми рекоа дека завршил. Претходнава недела пак ги прашував за пакети ама тоа не прашав.

Сигурно ли е ова? Зошто ги прашував јас некаде во Ноември беше ми рекоа дека завршил. Претходнава недела пак ги прашував за пакети ама тоа не прашав.

Пред 3 дена го ставив пакетот.. така да сигурно го има, кажи си само дека си студент и дека сакаш да го искористиш попустот.[DOUBLEPOST=1481839977][/DOUBLEPOST]Него друго нешто ме интересираше за интернетов..
Дали знаете колку е лимитот на овие пакети и кои се условите после надминување?
Они викат дека е неограничено.. али уствари никаде не е така.. секаде има некоја „политика на фер користење“... е сеа баш тоа ме интересира..

Последно уредено:
его друго нешто ме интересираше за интернетов..
Они викат дека е неограничено.. али уствари никаде не е така.. секаде има некоја „политика на фер користење“... е сеа баш тоа ме интересира.. ???

его друго нешто ме интересираше за интернетов..
Они викат дека е неограничено.. али уствари никаде не е така.. секаде има некоја „политика на фер користење“... е сеа баш тоа ме интересира.. ???
Јас колку што знам, уште во времето кога беа Blizoo нема никаде фер политика. Тоа го има само кај Телеком. Дури и локалните оператори што нудат оптика ја имаат укинато политиката на фер трошење.

Море алал да им е на овие од ВИП/Близу со интернетов... месец дена го имам и сум презадоволен!
камо уште да им беше така добра телефонската мрежа.. да не ги брукаа толку...

Таман се да не ги подречеме

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
8ebd94ccd3f47005f390ce69f832eccf.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom