Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве замолувам сите оние кои знаат да ми одговорат.
Сакам да наместам за неколку месеци интернет ( wi-fi ) и тв ( дигитална нека биде, не е важно тоа ) дали има во blizoo пакет со интернет и тв во кој е вклучен и рутерот ?
И колкава е цената на тој пакет ? Ви благодарам на сите
Ве замолувам сите оние кои знаат да ми одговорат.
Сакам да наместам за неколку месеци интернет ( wi-fi ) и тв ( дигитална нека биде, не е важно тоа ) дали има во blizoo пакет со интернет и тв во кој е вклучен и рутерот ?
И колкава е цената на тој пакет ? Ви благодарам на сите
Ако сакаш со дигитална најдобро е да си го земеш смарт пакетот е сеа незнам дали има Wi-Fi апаратчиња,тоа беше промоција летово.Овој е 1099ден месечно со 24месеци договор.
имаш и поскапи со побрз интернет и повеќе минути на телефонот
Ај едно прашање до вас, пошо од Септември сега во Скопје ќе бидам во стан во Карпош 2, ме интересира дали е добар нетов во тој дел од Скопје, бидејќи размислуваме со цимерите каков нет да ставиме ?
Ај едно прашање до вас, пошо од Септември сега во Скопје ќе бидам во стан во Карпош 2, ме интересира дали е добар нетов во тој дел од Скопје, бидејќи размислуваме со цимерите каков нет да ставиме ?