A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Veke 3-4 dena na momenti zafrkava netot, posebno pri gledanje video.

Во Драчево нема ништо, автоматот вика и велес, лисиче, центар биле во дефект? Точно или не?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

Имате проблеми со интернетот во Ново Лисиче деновиве?

Ве замолувам сите оние кои знаат да ми одговорат.
Сакам да наместам за неколку месеци интернет ( wi-fi ) и тв ( дигитална нека биде, не е важно тоа ) дали има во blizoo пакет со интернет и тв во кој е вклучен и рутерот ?
И колкава е цената на тој пакет ? Ви благодарам на сите

Сакам да наместам за неколку месеци интернет ( wi-fi ) и тв ( дигитална нека биде, не е важно тоа ) дали има во blizoo пакет со интернет и тв во кој е вклучен и рутерот ?

http://blizoo.mk/internet.html

Со ова ти следува и дигитална телевизија. Треба и рутер да ти дадат, ама не се надевај дека ќе имаат.

Ако сакаш со дигитална најдобро е да си го земеш смарт пакетот е сеа незнам дали има Wi-Fi апаратчиња,тоа беше промоција летово.Овој е 1099ден месечно со 24месеци договор.
имаш и поскапи со побрз интернет и повеќе минути на телефонот

Ако сакаш со дигитална најдобро е да си го земеш смарт пакетот е сеа незнам дали има Wi-Fi апаратчиња,тоа беше промоција летово.Овој е 1099ден месечно со 24месеци договор.
имаш и поскапи со побрз интернет и повеќе минути на телефонот

не ми е потребно бесплатни минути на тел. :confused:

Накратко снема нет, али се врати...Чудо, сеа со стабилноста се подобрија бајаги Blizoo...Во поглед од минатата година, или предминатата - супер се.

Ај едно прашање до вас, пошо од Септември сега во Скопје ќе бидам во стан во Карпош 2, ме интересира дали е добар нетов во тој дел од Скопје, бидејќи размислуваме со цимерите каков нет да ставиме ?

Ај едно прашање до вас, пошо од Септември сега во Скопје ќе бидам во стан во Карпош 2, ме интересира дали е добар нетов во тој дел од Скопје, бидејќи размислуваме со цимерите каков нет да ставиме ?

Тураш Blizoo и немаш гајле.

Јас сум во К2 , и интерентот е без забелешка. Препорачувам.

Не мрда, 1 мегабит мери со Близо, од 45 просечни кои ги добивам, ова е првпат да се израдувам заради тоа што е до нетот а не до флеш плеерот кој ми правеше многу проблеми вчера :D

Што е финтата? Сфатив кај сите е спор нетот, прв пат да ми е нешто околу 1Mbps (ме потсети како кога има интернет од One :) ). Јас мислев дека компјутерот ме зае**** а тоа да ти било интернетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom