Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај со Vuze, кај мене проблемот до Utorrent беше, ставив Vuze фул спид за 20 секунди крева 4.5 мегабајти +![]()
Сега да им се јавиш и да им се извиниш... и да однесеш две кока-коли во нивниот кол центар за да се искупишАбе јас 3 месеци се расправам со нив, 10 пати дојдоа кај мене, па драми, па ова пробај па она, џабе све....за на крај да искочи дека било до смрдениот Utorrent...
П.С. Еден од многу ретките случаи во државава кога ќе искочи дека крајниот корисник не бил во право и дека одредена фирма не пробувала да врши измама. Кога ми викаа дека проблемот не е до нив, и дека нетот ми функционира одлично, јас одговорно тврдев дека не е до мене![]()
Еден од многу ретките случаи во државава кога ќе искочи дека крајниот корисник не бил во право и дека одредена фирма не пробувала да врши измама. Кога ми викаа дека проблемот не е до нив, и дека нетот ми функционира одлично, јас одговорно тврдев дека не е до мене![]()
Абе јас 3 месеци се расправам со нив, 10 пати дојдоа кај мене, па драми, па ова пробај па она, џабе све....за на крај да искочи дека било до смрдениот Utorrent...
П.С. Еден од многу ретките случаи во државава кога ќе искочи дека крајниот корисник не бил во право и дека одредена фирма не пробувала да врши измама. Кога ми викаа дека проблемот не е до нив, и дека нетот ми функционира одлично, јас одговорно тврдев дека не е до мене![]()
Pojma nemav za ova Vuze , fala visimnuva so prosek 820 kb/s
А што ти беше проблемот?
Јас ставив пред една недела 7ца и почна редовно да се гаси интернетот(на секој 2-3ч), ми рекоа дека не е до нив проблемот.....
Да го сменам utorrentot?
Претходно со колку беше?
А што не го пробате bittorrent од него е направен utorrentot....500-600kb/s odnosno varirase od 500-600kb/s do 800kb/s . So Vuze ima stabilna brzina , izvonredno.