Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како вработен во Теле-леле-кабел не ви е СРАМ да коментирате за нетот на Близу кој не го користите ниту сте го користеле. Ако вашиот провајдер беше сериозен конкурент ќе атакувавте на монополистичките т-хоум и оне а не да чекате некој од близу да се исклучи па да го каните да се приклучи кај вас. Инаку прво средете си го вашиот нет потоа наметнувајте се на пазарот не со провокации туку со квалитет. Аматери пффЗнам, работам таму
Него, чичко Анчо мислам дека за Асном збори, таму имаме
ниту ТК ниту близу е сериозен конкурентКако вработен во Теле-леле-кабел не ви е СРАМ да коментирате за нетот на Близу кој не го користите ниту сте го користеле. Ако вашиот провајдер беше сериозен конкурент ќе атакувавте на монополистичките т-хоум и оне а не да чекате некој од близу да се исклучи па да го каните да се приклучи кај вас. Инаку прво средете си го вашиот нет потоа наметнувајте се на пазарот не со провокации туку со квалитет. Аматери пфф
--- надополнето: 2 април 2013 во 22:41 ---
Blizoo интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)
Ако бе тогаш на ONE нека иде на WADSL со 1mbps download и 256kbps upload, м? Таман ќе биде?Anco само немој на телекабел, оти после изминатиот смешен лимит ќе треба да чекаш минимум 3 минути за да ти ја отвори страната на гугл која патем е една од "најпростите" на интернетот, а пак симнувањето на некој фајл макар и најмал е научна фантастика во тој период.
Sent from my Nexus
Јас не сум вработен во Близу за да одговорам точно и прецизно за проширувањето низ цела држава можам само да ти го кажам тоа што и јас го знам дека се трудат да се прошират и се надеваат исто како вас за да го зголемат бројот на корисници. Како нивни стар корисник можам слободно да ти потврдам дека никогаш ама никогаш не сум имал лимит незнае што е тоа и како изгледа уште од многу одамна кога трагично користев мт.нет и доаѓаа огромни сметки за ништо, па недефинирани договори со кои обавезно ќе те обработат и сега им се чудам на луѓето што користат од кај нив пакети со некакви лимити. Што се однесува до телекабел немам ништо против нив освен тоа во што сум сигурен зошто се атакува на Близу? Никако не ми е јасно зошто трошење ресурси и време кога можат поинаку да играат и да бидат барем малку како нив и да се шират каде што се т-хоум и оне.ниту ТК ниту близу е сериозен конкурент
и немој да мислиш дека го бранам ТК оти страшно ме нервира нивниот мизерен лимит (во 2013 г со лимит ееееј,како влав да штедам) или толку им е капацитетот
а да плаќам 1500 за 8 мбпс НЕМА ШАНСИ
колку имам брчено за ТК (и досега без санкции фала Богу),исто и за оне и за т хоум
т хоум ме нервира со нивните понуди,најмногу зема а најмалку дава,60 мбпс а само 600 гб - заостанати во времето,мислат дека уште дивиикс од 700 мб спуштаме па според нивните брилијантни математики биле доволни...
жими..... ај да не бидам вулгарен сега
оне за грев е - досега требаше да има своја мрежа и оптика (и ќе беше јака конкуренција) а не да му се моли на т хоум за мрежата како и сите други операторчиња освен близу
туку имам прашање до тебе (ама сакам искрен одговор)
дали и кога планира близу да се шири по другите градови (а ако планира нека почни од Битола)
дали близу има намера,дали близу смее да се шири низ МКД или толку му беше силата???
близу јас лично најмногу го ценам за Флет-от како тој шо ги цени корисниците само наместо близу тој е предалеку...
п.с се надевам дека нема да го бришат ова телекабел модераторите оти пак ќе го постирам ако треба,и ќе го сликам во случај да ми изменат нешто од ова погоре?