A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Фала на сите за помошта,утре ќе пробам со приговор
до АЕК. Ама овие од Близоо запнале,пари па пари...
Јас сакам да платам ама да добијам нешто за тоа.Јас не се откажувам од договорот,кога ќе ми постават интернет и ТВ ќе си почнам да плаќам уште 2-3-5 години.
По три-четери месеци без интернет и молби во Близоо да ми постават т.с. поради виша сила преселба, да го стават-преселат на нова адреса нивниот пакет,на крај си поставив бежичен интернет и супер е.
Браво за тебе.И немој да си платил на тие говеда од близоо :)

Anco
можеш и директно во АЕК да поднесеш приговор, мислам дека се наоѓаше на рекорд негде. Го виде ли линкот што ти го пуштив?
Јас електронски добив преку АЕК спор со друг оператор.

Anco
можеш и директно во АЕК да поднесеш приговор, мислам дека се наоѓаше на рекорд негде. Го виде ли линкот што ти го пуштив?
Јас електронски добив преку АЕК спор со друг оператор.
Фала,го погледав,само утре или други ден кога ќе дојде
ќерка ми ќе пишеме „електронски“ приговор,
признавам - моја генерација сме научени молби да пишуваме цел живот со мастилав молив,а во поново време и пенкало.
Но ќе појдам и кај Рекорд,ќе поднесам дирекно таму.
Еве ми дојде сметка за јануари не ја плаќам,не живеам таму,апаратурата ми е тука во Ново Лисиче а не во Мариово,па да не може кабел да пуштат од Август 2012 год, ги молам.А што ќе биде пак ако им бараш баш за Мариово причлучок.Ако нема сега сигурно внуците ќе дочекаат да видат по 102 г.после уплатата.
Уште еднаш Фала на сите.
(може е најдобро решение да ставев некој студенти таму, кој ќе продолжеа да си плаќаат интернет и ТВ.)

Мене ме дупи исто од вчера поручек морам рестарт на модемот да му мавам на секој саат-саат и пол снемува.

Да не имате нешто проблем со нетов, малку ми е успорен а ништо не симнувам.

ДА, исто срање како и вчера и завчера, денес не паѓа толку (само еднаш) али едвај страни отвара :mad:

Последните 2-3 дена редовно паѓа интернетот и се случува да има ама многу да е спор.

Sent from my ST21i using Tapatalk 2

Дечки го имам AG-188N модем или рутер којзнае што е... Како да си направам Wifi? Братучед ми го има истиот и има wifi, кај мене несака!?

Дечки го имам AG-188N модем или рутер којзнае што е... Како да си направам Wifi? Братучед ми го има истиот и има wifi, кај мене несака!?

има и рутер, вифи тоа нема.

Steam. сака да ти каже дека уредот кој го имаш нема опција за wifi, он има дополнителен уред преку кој има рутер а и така е. Џабе ќе се обидуваш преку AG-188N да добиеш wifi.

Steam. сака да ти каже дека уредот кој го имаш нема опција за wifi, он има дополнителен уред преку кој има рутер а и така е. Џабе ќе се обидуваш преку AG-188N да добиеш wifi.
Значи неможе!? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom