A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
ЦЦЦ ситничар еден :D

Јасно ми е дека не се мегабајти де :) али требаше со мало б да.

ЦЦЦ ситничар еден :D

Јасно ми е дека не се мегабајти де :) али требаше со мало б да.
технички, 50 мегабита треба да фура со 6,25 МБ/с така да не ти е макс-от ова :D

нема врска тоа, највише има врска торентот како прво и прво :D
а ако е директна врска - серверот.
така да може и кај тебе да фуче до таму али да е добар сорсот.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 14:40 ---

да само шо не е 50MB/s пакет, туку 50Mb/s пакет :D

Торентот е од замунда.... Порано од замунда симињав со 4.5мб/с ... Директна врска да (пример од Близу клиент до друг Близу клиент и тогаш брзината иде и до 3мб/с и повеќе), но зборам за други торенти..
Истиот торент кој го симињам ја сеа (скриншотот е од The Sims 3 од замунда) ИСТИОТ тој го симнува другар ми и ги симиња со 1.7мб/с (тој што зборев карши зграда)
--- надополнето: 10 јули 2012 во 15:16 ---

Дечки ај помош , не се работи за нетот тука за ТВ на близоо , со братучед ми се тепавме нешто за далинското кој да го земе и кујзнае шо копче притисна и по се изглеа сите програми се избришаа .. го исклучив ресиверот и сега кога го уклучувам значи ми се појавува слика на која има ЦД и на ЦД то пишуе MUSIC DREAM и горе кај ресиверот пишуе ENU .. инаку одам да го ресатирам ресиверот не ми дава таква опција , + кога одам у подесување тие се СИВИ .. и неможе на никој да отидеш .. и ако некој не знае де барем кажете ми број од близоо за ВЕЛЕС.

Дечки ај помош , не се работи за нетот тука за ТВ на близоо , со братучед ми се тепавме нешто за далинското кој да го земе и кујзнае шо копче притисна и по се изглеа сите програми се избришаа .. го исклучив ресиверот и сега кога го уклучувам значи ми се појавува слика на која има ЦД и на ЦД то пишуе MUSIC DREAM и горе кај ресиверот пишуе ENU .. инаку одам да го ресатирам ресиверот не ми дава таква опција , + кога одам у подесување тие се СИВИ .. и неможе на никој да отидеш .. и ако некој не знае де барем кажете ми број од близоо за ВЕЛЕС.
На сметката шо ја плаќаш има број. Не сме техничка подршка овде. Настрана шо темава е за интернет.

:pos:

http://blizoo.mk/contact.html

Овде гледам
----
КОНТАКТИ

Контакт центар
089 011 011
02 613 3 613

Работно време:
Пон. – Нед. 07 - 22 часот

Дирекција - Скопје
Бул. Трета Македонска Бригада б.б.
Тел: 02 613 1 613, 02 2460-820
Факс: 02 2468- 820

E-mail за ваши коментари: info@blizoo.mk
----

Јави се во контакт центарот.

Баш го читав договорот што го склучив со Близоо и во него пишува 24 часа корисничка поддршка. Вчера кога падна нет во 11 саат им звонам и снимка ми збори како они работат од 7 до 22. Одам денес во салон им викам што е работава, и боткава ми вика, извини дечко ама и ние треба да спиеме, ја гледам и и викам се е тоа супер ама во договорот друго пишува + мора да имате 24часовна линија за да пријавувам проблем, кога другпат ке го пријавам. Нетот во 6 месеци само вчера ми дропна ама односот од таа ботката вработена многу ме напна.

Баш го читав договорот што го склучив со Близоо и во него пишува 24 часа корисничка поддршка. Вчера кога падна нет во 11 саат им звонам и снимка ми збори како они работат од 7 до 22. Одам денес во салон им викам што е работава, и боткава ми вика, извини дечко ама и ние треба да спиеме, ја гледам и и викам се е тоа супер ама во договорот друго пишува + мора да имате 24часовна линија за да пријавувам проблем, кога другпат ке го пријавам. Нетот во 6 месеци само вчера ми дропна ама односот од таа ботката вработена многу ме напна.

Кретени големи се за тоа. А она што каснат со носење на сметката еден месец им е :facepalm:

Интернетов многу ми е бавен. Неможам да изглеадам видео на Youtube :mad: Некој друг да не има вакви проблеми?

Интернетов многу ми е бавен. Неможам да изглеадам видео на Youtube :mad: Некој друг да не има вакви проблеми?

Само на јутјуб имаш проблем?

Не, секаде. Неќна за прв пат по една година му побара пасворд и кориснички име и одтогаш интернетов одвај оди.

Не, секаде. Неќна за прв пат по една година му побара пасворд и кориснички име и одтогаш интернетов одвај оди.

Не знам дали работат во сабота да им се јавиш на техничка поддршка. ЛАН си така?

dowload speed: 25kb/s.

може ли да е до симнувањево? Глеам брат ми симнува цела сезона од gossip girl(7.52 gb) а и предходно симнуваше по може ли до тоа да е???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom