технички, 50 мегабита треба да фура со 6,25 МБ/с така да не ти е макс-от оваЦЦЦ ситничар еден
Јасно ми е дека не се мегабајти де али требаше со мало б да.
Јасно, постирав максимум што сум извадил до сега.технички, 50 мегабита треба да фура со 6,25 МБ/с така да не ти е макс-от ова
Торентот е од замунда.... Порано од замунда симињав со 4.5мб/с ... Директна врска да (пример од Близу клиент до друг Близу клиент и тогаш брзината иде и до 3мб/с и повеќе), но зборам за други торенти..нема врска тоа, највише има врска торентот како прво и прво
а ако е директна врска - серверот.
така да може и кај тебе да фуче до таму али да е добар сорсот.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 14:40 ---
да само шо не е 50MB/s пакет, туку 50Mb/s пакет
На сметката шо ја плаќаш има број. Не сме техничка подршка овде. Настрана шо темава е за интернет.Дечки ај помош , не се работи за нетот тука за ТВ на близоо , со братучед ми се тепавме нешто за далинското кој да го земе и кујзнае шо копче притисна и по се изглеа сите програми се избришаа .. го исклучив ресиверот и сега кога го уклучувам значи ми се појавува слика на која има ЦД и на ЦД то пишуе MUSIC DREAM и горе кај ресиверот пишуе ENU .. инаку одам да го ресатирам ресиверот не ми дава таква опција , + кога одам у подесување тие се СИВИ .. и неможе на никој да отидеш .. и ако некој не знае де барем кажете ми број од близоо за ВЕЛЕС.
Дечки ај помош , не се работи за нетот тука за ТВ на близоо , со братучед ми се тепавме нешто за далинското кој да го земе и кујзнае шо копче притисна и по се изглеа сите програми се избришаа .. го исклучив ресиверот и сега кога го уклучувам значи ми се појавува слика на која има ЦД и на ЦД то пишуе MUSIC DREAM и горе кај ресиверот пишуе ENU .. инаку одам да го ресатирам ресиверот не ми дава таква опција , + кога одам у подесување тие се СИВИ .. и неможе на никој да отидеш .. и ако некој не знае де барем кажете ми број од близоо за ВЕЛЕС.
Кретени големи се за тоа. А она што каснат со носење на сметката еден месец им еБаш го читав договорот што го склучив со Близоо и во него пишува 24 часа корисничка поддршка. Вчера кога падна нет во 11 саат им звонам и снимка ми збори како они работат од 7 до 22. Одам денес во салон им викам што е работава, и боткава ми вика, извини дечко ама и ние треба да спиеме, ја гледам и и викам се е тоа супер ама во договорот друго пишува + мора да имате 24часовна линија за да пријавувам проблем, кога другпат ке го пријавам. Нетот во 6 месеци само вчера ми дропна ама односот од таа ботката вработена многу ме напна.
Само на јутјуб имаш проблем?Интернетов многу ми е бавен. Неможам да изглеадам видео на Youtube Некој друг да не има вакви проблеми?
Не знам дали работат во сабота да им се јавиш на техничка поддршка. ЛАН си така?Не, секаде. Неќна за прв пат по една година му побара пасворд и кориснички име и одтогаш интернетов одвај оди.
А торенти со колкава брзина симнуваш?Не, секаде. Неќна за прв пат по една година му побара пасворд и кориснички име и одтогаш интернетов одвај оди.