Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
технички, 50 мегабита треба да фура со 6,25 МБ/с така да не ти е макс-от оваЦЦЦ ситничар еден
Јасно ми е дека не се мегабајти деали требаше со мало б да.
технички, 50 мегабита треба да фура со 6,25 МБ/с така да не ти е макс-от ова![]()
нема врска тоа, највише има врска торентот како прво и прво
а ако е директна врска - серверот.
така да може и кај тебе да фуче до таму али да е добар сорсот.
--- надополнето: 10 јули 2012 во 14:40 ---
да само шо не е 50MB/s пакет, туку 50Mb/s пакет![]()
На сметката шо ја плаќаш има број. Не сме техничка подршка овде. Настрана шо темава е за интернет.Дечки ај помош , не се работи за нетот тука за ТВ на близоо , со братучед ми се тепавме нешто за далинското кој да го земе и кујзнае шо копче притисна и по се изглеа сите програми се избришаа .. го исклучив ресиверот и сега кога го уклучувам значи ми се појавува слика на која има ЦД и на ЦД то пишуе MUSIC DREAM и горе кај ресиверот пишуе ENU .. инаку одам да го ресатирам ресиверот не ми дава таква опција , + кога одам у подесување тие се СИВИ .. и неможе на никој да отидеш .. и ако некој не знае де барем кажете ми број од близоо за ВЕЛЕС.
Дечки ај помош , не се работи за нетот тука за ТВ на близоо , со братучед ми се тепавме нешто за далинското кој да го земе и кујзнае шо копче притисна и по се изглеа сите програми се избришаа .. го исклучив ресиверот и сега кога го уклучувам значи ми се појавува слика на која има ЦД и на ЦД то пишуе MUSIC DREAM и горе кај ресиверот пишуе ENU .. инаку одам да го ресатирам ресиверот не ми дава таква опција , + кога одам у подесување тие се СИВИ .. и неможе на никој да отидеш .. и ако некој не знае де барем кажете ми број од близоо за ВЕЛЕС.
Баш го читав договорот што го склучив со Близоо и во него пишува 24 часа корисничка поддршка. Вчера кога падна нет во 11 саат им звонам и снимка ми збори како они работат од 7 до 22. Одам денес во салон им викам што е работава, и боткава ми вика, извини дечко ама и ние треба да спиеме, ја гледам и и викам се е тоа супер ама во договорот друго пишува + мора да имате 24часовна линија за да пријавувам проблем, кога другпат ке го пријавам. Нетот во 6 месеци само вчера ми дропна ама односот од таа ботката вработена многу ме напна.
Интернетов многу ми е бавен. Неможам да изглеадам видео на YoutubeНекој друг да не има вакви проблеми?
Не, секаде. Неќна за прв пат по една година му побара пасворд и кориснички име и одтогаш интернетов одвај оди.
А торенти со колкава брзина симнуваш?Не, секаде. Неќна за прв пат по една година му побара пасворд и кориснички име и одтогаш интернетов одвај оди.