Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Боље е културно него уличарски, а? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Абе баш и ја се мислам да идам на Близу а вие тука негативни одговори ми ставате.Ej aj немојте вакви негативни постови баш сега јас кога нарачав Близу да ми стават![]()
Ми ја помативте главата сега, не знам што да правам. 
Аааа, се опраиле Близу а, веднаш интервенираат?Мене во петокот ми се деси зезанција со интернетов, брзината ми се изгуби нагло, де 40 килобајти де 400, а по договор треба да иам над 2 000, се јавив да пријавам, за 3-4 саати ми се јавиа дали е во ред, проверив супер беше, некој свич се зезнал на бандера и веднаш го замениле, така да таман е сеа.

Аааа, се опраиле Близу а, веднаш интервенираат?![]()

А знае некогаш јако да шиба(да има ненормална брзина преку 15mbps)?Тоа е доброто, веднаш интервенираат озбилно...Не чекаш по недела дена за да ти дојдат..
Инаку кај мене е супер нетот...Тоа вчера кабелот имало проблеми па ми јавија дека ќе дојдат да го сменат, а стабилен е ептен, си фрчи за 600 денари подмачкан![]()

Не те разбирам. Па нај слабио пакет е со 10mbps ама тие ти пуштаат 15mbps ....А знае некогаш јако да шиба(да има ненормална брзина преку 15mbps)?![]()
Во рок од 6 месеци како што сум корисник кај нив, два пати имам побарано техничка подршка и во двата случаеви реагираа во исти ден и ми беше среден проблемот.Аааа, се опраиле Близу а, веднаш интервенираат?![]()
Види друже, ви верувам дека е проблемот, ама ме премислуваат оние коментари што ги читам на страната на фејсбук, тие што крекаат дека нон-стоп паѓа интернетот. Иначе во план ми е да земам интернет од близу.Во рок од 6 месеци како што сум корисник кај нив, два пати имам побарано техничка подршка и во двата случаеви реагираа во исти ден и ми беше среден проблемот.

Колку што те разбрав, имаш само интернет, тој што е 10mbps? Дали може само интернет да се земе?Не те разбирам. Па нај слабио пакет е со 10mbps ама тие ти пуштаат 15mbps ....
![]()
Тие 5mbps ти се гратис од нив хахахаха. Нее ова тхоме или телекабел
Види друже, ви верувам дека е проблемот, ама ме премислуваат оние коментари што ги читам на страната на фејсбук, тие што крекаат дека нон-стоп паѓа интернетот. Иначе во план ми е да земам интернет од близу.
--- надополнето: 16 април 2012 во 16:50 ---
Колку што те разбрав, имаш само интернет, тој што е 10mbps? Дали може само интернет да се земе?
Јас бев претплатник на Телеком 2 години, значи сум имал интернет стабилен 24/7, немало никад проблем, но високата цена и лимитиран трафик ме натераа да избегам од кај нив, да ти ја кажам јас мојта ситуација колку се мислев за Близу, читајќи исто како тебе коментари по форуми и фејсбук, јас 3 месеци имав два интернета дома, значи јас потпишав договор со Близу да го испробам да видам стабилност, брзина..., а од телеком тек ми истекуваше за 3 месеци, реков ако ме зеза интернетот од Близу ќе раскинам во првиот месец без да плаќам пенали, но испадна да интернетот е бомба и така после 2 години корисник на телеком ги шутнав и сега плаќам 1 000 денари чист интернет, значи тоа што прашуваш дал може, немаш гајле само одбери си пакет, еве за 1 000 ка што добивам денесВиди друже, ви верувам дека е проблемот, ама ме премислуваат оние коментари што ги читам на страната на фејсбук, тие што крекаат дека нон-стоп паѓа интернетот. Иначе во план ми е да земам интернет од близу.
--- надополнето: 16 април 2012 во 16:50 ---
Колку што те разбрав, имаш само интернет, тој што е 10mbps? Дали може само интернет да се земе?