Абе баш и ја се мислам да идам на Близу а вие тука негативни одговори ми ставате.Ej aj немојте вакви негативни постови баш сега јас кога нарачав Близу да ми стават![]()
Аааа, се опраиле Близу а, веднаш интервенираат?Мене во петокот ми се деси зезанција со интернетов, брзината ми се изгуби нагло, де 40 килобајти де 400, а по договор треба да иам над 2 000, се јавив да пријавам, за 3-4 саати ми се јавиа дали е во ред, проверив супер беше, некој свич се зезнал на бандера и веднаш го замениле, така да таман е сеа.
Тоа е доброто, веднаш интервенираат озбилно...Не чекаш по недела дена за да ти дојдат..Аааа, се опраиле Близу а, веднаш интервенираат?![]()
А знае некогаш јако да шиба(да има ненормална брзина преку 15mbps)?Тоа е доброто, веднаш интервенираат озбилно...Не чекаш по недела дена за да ти дојдат..
Инаку кај мене е супер нетот...Тоа вчера кабелот имало проблеми па ми јавија дека ќе дојдат да го сменат, а стабилен е ептен, си фрчи за 600 денари подмачкан![]()
Не те разбирам. Па нај слабио пакет е со 10mbps ама тие ти пуштаат 15mbps ....А знае некогаш јако да шиба(да има ненормална брзина преку 15mbps)?![]()
Во рок од 6 месеци како што сум корисник кај нив, два пати имам побарано техничка подршка и во двата случаеви реагираа во исти ден и ми беше среден проблемот.Аааа, се опраиле Близу а, веднаш интервенираат?![]()
Види друже, ви верувам дека е проблемот, ама ме премислуваат оние коментари што ги читам на страната на фејсбук, тие што крекаат дека нон-стоп паѓа интернетот. Иначе во план ми е да земам интернет од близу.Во рок од 6 месеци како што сум корисник кај нив, два пати имам побарано техничка подршка и во двата случаеви реагираа во исти ден и ми беше среден проблемот.
Колку што те разбрав, имаш само интернет, тој што е 10mbps? Дали може само интернет да се земе?Не те разбирам. Па нај слабио пакет е со 10mbps ама тие ти пуштаат 15mbps ....
![]()
Тие 5mbps ти се гратис од нив хахахаха. Нее ова тхоме или телекабел
Не е компјутер за секого. Не велам дека немаат проблеми некои луѓе ама пола што лупаат глупости на FB се неписмени кои чисто сумљам и дека нетот им е спор. Компјутерот им е успорен од секакви вируси кои се набутале и мислат и нетот им е таков. Компјутерот на еден другар испадна дека има 560 вируси негде, едвај се вклучуваше Мозилата, со 20 различни програми скенирав и тоа во safe mode па се оправи компјутерот. Наеднаш и нетот стана брз, замисли.Види друже, ви верувам дека е проблемот, ама ме премислуваат оние коментари што ги читам на страната на фејсбук, тие што крекаат дека нон-стоп паѓа интернетот. Иначе во план ми е да земам интернет од близу.
--- надополнето: 16 април 2012 во 16:50 ---
Колку што те разбрав, имаш само интернет, тој што е 10mbps? Дали може само интернет да се земе?
Јас бев претплатник на Телеком 2 години, значи сум имал интернет стабилен 24/7, немало никад проблем, но високата цена и лимитиран трафик ме натераа да избегам од кај нив, да ти ја кажам јас мојта ситуација колку се мислев за Близу, читајќи исто како тебе коментари по форуми и фејсбук, јас 3 месеци имав два интернета дома, значи јас потпишав договор со Близу да го испробам да видам стабилност, брзина..., а од телеком тек ми истекуваше за 3 месеци, реков ако ме зеза интернетот од Близу ќе раскинам во првиот месец без да плаќам пенали, но испадна да интернетот е бомба и така после 2 години корисник на телеком ги шутнав и сега плаќам 1 000 денари чист интернет, значи тоа што прашуваш дал може, немаш гајле само одбери си пакет, еве за 1 000 ка што добивам денесВиди друже, ви верувам дека е проблемот, ама ме премислуваат оние коментари што ги читам на страната на фејсбук, тие што крекаат дека нон-стоп паѓа интернетот. Иначе во план ми е да земам интернет од близу.
--- надополнето: 16 април 2012 во 16:50 ---
Колку што те разбрав, имаш само интернет, тој што е 10mbps? Дали може само интернет да се земе?