G
galaxy
Гостин
Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
На кој број да им се јавам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
Не се апдејтува често.Сакам да го стаам Extra пакетот со 20mbps интернет што е + ДТВ и Тел, и ме интересира дали има можност да добијам поголема брзина од предвидената или треба Лан да бидам.
Денес симнав околу 30+ gb, а на страната ми пишуе дека сум потрошил следно
23.11.2011 210.90 MB 594.44 MB 805.34 MB
--- надополнето: Nov 23, 2011 8:24 PM ---
089 011 011
Да. Одма гасат (за разлика од телекабел)Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
Овој пакет го користам.
ако спушташ од замунда или некоја друга бугарска не ти го сметаат трафикот (а и од јутуб исто важи)Сакам да го стаам Extra пакетот со 20mbps интернет што е + ДТВ и Тел, и ме интересира дали има можност да добијам поголема брзина од предвидената или треба Лан да бидам.
Денес симнав околу 30+ gb, а на страната ми пишуе дека сум потрошил следно
23.11.2011 210.90 MB 594.44 MB 805.34 MB
089 011 011
Значи утре да си платам. Среќа што комшијата има платено совреме и не знае дека мрежата му нема шифра.Да. Одма гасат (за разлика од телекабел)
Телефонот и интернетот се преку FTP кабел (оној компјутерскиот со 8 жици во него), а аналогната и дигиталната се преку коаксијален кабел.другар извини пак шо те цитирам (денес можи претерав) ама то е кога ме нема со денови и кога ќе дојдам.....
јас мислев дека Нет10 20 50 се ЛАН ама гледам грешка сум
а за ТВ и телефон ти пуштија друг кабел од бандера или како?
Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго)
Дечко, пишува у договорот дека мора да се плати до 18ти, сметката ја добиваш на ~5ти. Не знам шо е проблемот.Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго)
еве од странски тракер кај мене како одипрашање до вас двата (арсо и штипскио)
на кат или пајретбеј со колку мб спуштате?
Дечко, пишува у договорот дека мора да се плати до 18ти, сметката ја добиваш на ~5ти. Не знам шо е проблемот.
Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго)
Јас стварно не знам за што ќе се жалиш во АЕК?
Или ај онака...