A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
На кој број да им се јавам?

Сакам да го стаам Extra пакетот со 20mbps интернет што е + ДТВ и Тел, и ме интересира дали има можност да добијам поголема брзина од предвидената или треба Лан да бидам.

Денес симнав околу 30+ gb, а на страната ми пишуе дека сум потрошил следно

23.11.2011 210.90 MB 594.44 MB 805.34 MB
--- надополнето: Nov 23, 2011 8:24 PM ---
Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.

089 011 011

• Ми се допаѓа
Reactions: H8R
Сакам да го стаам Extra пакетот со 20mbps интернет што е + ДТВ и Тел, и ме интересира дали има можност да добијам поголема брзина од предвидената или треба Лан да бидам.

--- надополнето: Nov 23, 2011 8:24 PM ---

089 011 011
Не се апдејтува често.
--- надополнето: Nov 23, 2011 8:26 PM ---
Да. Одма гасат (за разлика од телекабел)

Овој пакет го користам.

другар извини пак шо те цитирам (денес можи претерав) ама то е кога ме нема со денови и кога ќе дојдам.....

јас мислев дека Нет10 20 50 се ЛАН ама гледам грешка сум
а за ТВ и телефон ти пуштија друг кабел од бандера или како?

089 011 011
ако спушташ од замунда или некоја друга бугарска не ти го сметаат трафикот (а и од јутуб исто важи)

другар извини пак шо те цитирам (денес можи претерав) ама то е кога ме нема со денови и кога ќе дојдам.....

јас мислев дека Нет10 20 50 се ЛАН ама гледам грешка сум
а за ТВ и телефон ти пуштија друг кабел од бандера или како?
Телефонот и интернетот се преку FTP кабел (оној компјутерскиот со 8 жици во него), а аналогната и дигиталната се преку коаксијален кабел.

Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго :D)

Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго :D)

Епа ќе си наместиш да ти доаѓа на мејл и ќе видиш како нема закаснети :)

Дечко, пишува у договорот дека мора да се плати до 18ти, сметката ја добиваш на ~5ти. Не знам шо е проблемот.

Никад ни на крај памет не ми паѓало дека у Македонија некогаш ќе има волку брз и стабилен интернет. Стварно браво за Blizoo.

Во охрид немат уште нишо од чудово а :O ? Вака изглеат доста ефтино за услугиве шо ги нудет..Подобри и од макс во понудава се...:)

прашање до вас двата (арсо и штипскио)

на кат или пајретбеј со колку мб спуштате?
еве од странски тракер кај мене како оди
5eTY1.jpg

Дечко, пишува у договорот дека мора да се плати до 18ти, сметката ја добиваш на ~5ти. Не знам шо е проблемот.

Тоа и јас викам. Плус не знам што чекате сметка, кога гледате дошло веќе 10ти и не стигнала, одете кај што плаќате таму и платете.

Јас стварно не знам за што ќе се жалиш во АЕК?

Или ај онака...

Јас стварно не знам за што ќе се жалиш во АЕК?

Или ај онака...

Јас не знам дали читаат луѓево што потпишуваат кога склучуваат договор .... јасно си стои таму дека ако не платиш во одреден период те исклучуваат без опомена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom