A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Во БГ имааат доста примамливи понуди, само колку се квалитетни е друго прашање. Колку што прочитав на нивната фб страна и во Софија интернетот не е како што треба.

Во БГ имааат доста примамливи понуди, само колку се квалитетни е друго прашање. Колку што прочитав на нивната фб страна и во Софија интернетот не е како што треба.

Сепак тоа беше испад на системот на 1 ден.Сега е во ред

Кабловскиот оператор Cabletel од 15 Септември ќе се ребрендира во Blizoo (Fiber power). Ова име можеби нема да ви значи ништо, но откако ќе дознаете што всушност ќе понуди ребрендираниот кабловски оператор, тогаш во истиот момент сите ќе посакате да се "близнете". Прославата наменета за вработените ќе се одржи во петок, а веќе од следната недела можеме да го очекуваме и ребрендирањето. Новиот оператор носи и нови изненадувања, за почеток се најавуваат шест нови HD канали, а за подоцна се ветени уште три дополнителни, покрај нив ќе уживате и во филмските канали. Тука се и новите ресивери во црна боја од брендот Topflied. Додавката на името Fiber power значи дека операторот ќе нуди интернет со брзина и до 150 мбпс, онаму каде што има оптика, се разбира.

Линк

ма нек кршат глава, 20 дена ги чекам за интернет приклучок, 3 пати се јавувам, несериозност, неангажираност.... налет и јас кај се запустив :tapp:

ма не ми се чека тука кај мене демек ќе местеа кабли па некој апарат им фалел и од пред месец и пол ги снема -.-
уште кабли фали да наместат, а во меѓувреме на ѓубрево неотел сум кај што немам ни 1 мбит инет -.-

Кабловскиот оператор Cabletel од 15 НОЕМВРИ ќе се ребрендира во Blizoo (Fiber power). Ова име можеби нема да ви значи ништо, но откако ќе дознаете што всушност ќе понуди ребрендираниот кабловски оператор, тогаш во истиот момент сите ќе посакате да се "близнете". Прославата наменета за вработените ќе се одржи во петок, а веќе од следната недела можеме да го очекуваме и ребрендирањето. Новиот оператор носи и нови изненадувања, за почеток се најавуваат шест нови HD канали, а за подоцна се ветени уште три дополнителни, покрај нив ќе уживате и во филмските канали. Тука се и новите ресивери во црна боја од брендот Topflied. Додавката на името Fiber power значи дека операторот ќе нуди интернет со брзина и до 150 мбпс, онаму каде што има оптика, се разбира.

Линк

Ќе биде поправено во најкус можен рок :)

Не те разбирам, што ќе биде поправено?

Низ мало од преска ми се движат коли со ознака blizoo, исцртани цели со оптички влакна, розеви, оправувале главна мрежа, дефект нешто имало....

So e najvazno ke ima anglisko prvenstvo na tie Diema kanalite bugarski,a i ke ima poeftinuvanja
Во Мк не смее легални ниеден друг канал да пренесува англиско и од другата година шпанско освен Спорт клуб. така да не се надевај

Кај мене почна ептен да копа нетов сеа, си имаат проблеми...

Гледам има билборди за BLIZOO и освен FIBER POWER друго ништо не пишува.

Исто така како да видов и продавница брендирана во тие бои, ама нема логото.

Како што гледам има бугарска фирма со истиот бренд, дали се работи за истата фирма?
http://www.blizoo.bg/index.html

Знај некој за што се работи, и какви услуги ќе нуди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom