A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Полесно ќе биде ако ти ми кажеш во која населба живееш.... :)
Живеам во Ново Лисиче и сум на ЛАН. Ај сеа одговори ми на прашањето.

Живеам во Ново Лисиче и сум на ЛАН. Ај сеа одговори ми на прашањето.

Еве одговарам : Во Ново Лисиче нема доксис и тешко дека и ќе има во догледно време,но ќе имате среќа кај и да е....ќе има динамични ип и таму набрзо....јухууу

Еве одговарам : Во Ново Лисиче нема доксис и тешко дека и ќе има во догледно време,но ќе имате среќа кај и да е....ќе има динамични ип и таму набрзо....јухууу

скопје север/чаир?

[sarcasm ON] Фала што ми кажа нешто што веќе го знаев и што ми одговори на прашањето. :smir:
[sarcasm OFF] По трет пат, пиши каде има docsis, и за твоја информација нејќам динамични адреси и сакам да си останам со иста брзина DL/UL. :salut:

Динамична адреса, смрт за оние што играат онлајн :)

зашо смрт може да одговориш? мене статичкава ептен ме нервира !
Епа ако ја направат мрежата ко на T-Home со динамички адреси и да се рестартирува конекцијата на секои 6 саати - WE'RE FUCKED! Ќе им влезам со зоља у централа. А зошто тебе те нервира статичка?

Епа ако ја направат мрежата ко на T-Home со динамички адреси и да се рестартирува конекцијата на секои 6 саати - WE'RE FUCKED! Ќе им влезам со зоља у централа. А зошто тебе те нервира статичка?
добро ти сервери имаш дома па шо несмеат да ти гасат конекција на секои 6 саата? мен еме нервира статична зашо ако сакам да пуштам на др компиутер интернет мора да се јавувам у кабелтел па да мењам мак адреса па да чекам па ако сакам да го вратам стариот пц пак треба да се јавувам и така натака. плус ако треба да симнам 2 фајла од рапидшеар НЕМОЖАМ плус ако ми акнат бан од некаде на некоја игра следно влагање само со полиција !!!!

добро ти сервери имаш дома па шо несмеат да ти гасат конекција на секои 6 саата?
Неам сервери али би ме нервирало на секои 6 саати да ми паѓа интернетот. Вака ми е супер.

мен еме нервира статична зашо ако сакам да пуштам на др компиутер интернет мора да се јавувам у кабелтел па да мењам мак адреса па да чекам па ако сакам да го вратам стариот пц пак треба да се јавувам и така натака.
Затоа измислиле рутери.

плус ако треба да симнам 2 фајла од рапидшеар НЕМОЖАМ
Симињај со торенти или користи го програмов.

плус ако ми акнат бан од некаде на некоја игра следно влагање само со полиција !!!!
Не користи читеви и нема да ти акнат бан.

Неам сервери али би ме нервирало на секои 6 саати да ми паѓа интернетот. Вака ми е супер.
затоа измилиле рутери нели: П.С имаш опција автоматски реконект да ти праи нели?

Затоа измислиле рутери.
е знам де. си користам ја рутер ! ама и за промена на рутер треба да се јавуваш !!! а најлошо е шо после 11 не работат !!!

Симињај со торенти или користи го програмов.
фала за програмот :) а торентите ги изгорев !!!

Не користи читеви и нема да ти акнат бан.
благодарение на некои модератори и администратори кои имаат многу „голем“ коефициент на интелигенција ме банираат пошо мислат дека имам чит.. за жал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom