old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Од кој тракер симнувате?Не знам што им стана денес ..но еве сега моментално симнувам со 2.5 мб/с т.е 20 мбпс... значи двд со 4.37 мб за 24 минути....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кој тракер симнувате?Не знам што им стана денес ..но еве сега моментално симнувам со 2.5 мб/с т.е 20 мбпс... значи двд со 4.37 мб за 24 минути....
После две години успешна дружба со АДСЛ, од денеска корисник на CableTel...се надевам дека нема многу разлика да има...
Каде живееш?После две години успешна дружба со АДСЛ, од денеска корисник на CableTel...се надевам дека нема многу разлика да има...
Од кој тракер симнувате?
ПрилепКаде живееш?
А бе 20 мб имав на АДСЛ, ама сакпо многу пичкаму, 4000 денари ми идеше сметка за тел...сеа за 999 имам 200 гига трансфер, 8 даунлоад и 3-4 аплоад(шо ми е мн битно).... Ја очекувам дека ќе има разлика голема, ама барем стабилен да е...Ќе има, не се секирај. Пробај да играш некоја онлајн игра од 6 до 12 поручек.
Могуче е да имаш проблеми на почетокот затоа што како што разбрав Cabletel неодамна го купиле провајдерот во Прилеп кој немал доволно стабилна мрежа, ама ќе се среди сето тоа. Тестирај го нетов неделава и пиши пак. Но сепак, за тие пари и тој пакет - баш и нема многу простор за бунење, нели :smir:Прилеп
А бе 20 мб имав на АДСЛ, ама сакпо многу пичкаму, 4000 денари ми идеше сметка за тел...сеа за 999 имам 200 гига трансфер, 8 даунлоад и 3-4 аплоад(шо ми е мн битно).... Ја очекувам дека ќе има разлика голема, ама барем стабилен да е...
да бе и кај мене гледам лета,можеби сме лан со бугаријаИ во Штип „лета“. Вчера си помислив да не е некоја првоаприлска шега. Денес гледам продолжуваат со изненадувањето.
Прегледај го приврзокот 42003
П.С. Исто приметив дека и не се брои сообраќајот од торентиве!
А како е то ЛАН ако можиш да ми објасниш? Директ од централа в компјутер ти влегува кабел? Без модем?