A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ма какви странски линкови. Од се што пробав да отворам, успеав само со форумов и cabletel.com.mk. Инаку на спид тестот имам 5355 kbps.

стимулираат користење домашни сајтови :kesa:

Медени срциња се. Не ми работат странските линкови моментално. <3
Само што го поставив ова прашање во првата тема на форумов.

--- надополнето ---

Сител е ко пушка (и Кајгана, и толку)

Бива ли волку да е тиња нетов..брзина јок4е

Таман кога ќе помислам дека го средиле нетот и по некој нов проблем ... добро ова со огромниот пинг не е нов проблем ама никако да до средат навстина незз што се случува со овие... :toe:

Овој месец да не го урочам никаков проблем нема кај мене ни од аспект на брзината и губење на конекција

пред 2 вечери после 3ч интернет офф...знам не е исклулен пошо е платен...звонам влера кај нив и се знае одговор----имаше дефек...и така јас фино лепо им кажав се шо ми лежеше на душа пошо оваа веке не се трпеше секоја втора вечер дефек и да не го урочам синока беше добар и денес хаахаахах

Вие шо имате дигитална телевизија, ги имате канали што ги има и на аналогната и + оние од дигиталната така? Пошто за тој дигитал мини пакетот не ми се верува да нема Vh1, MTV Adria и остали...

А да, и за овој 8/80 пакетот, нов модем даваат или стариот? Моторола иам...

Вие шо имате дигитална телевизија, ги имате канали што ги има и на аналогната и + оние од дигиталната така? Пошто за тој дигитал мини пакетот не ми се верува да нема Vh1, MTV Adria и остали...

А да, и за овој 8/80 пакетот, нов модем даваат или стариот? Моторола иам...

Овој уред го даваат друже кликни на линкот http://www.mouthmun.com/tips/images/setup_adapter/ata171p.jpg

За еден саат одам да склучам договор со кејблтел, ич не сум задоволен од услуга од оНе. Секој месец ми стига 20 гига плус и плаќам плус 2000 денари. Епа нема веќе!!!! Па уште одам таму и се чудат ама зашто господине.
Живеам во Скопје во центар, што да очекувам од интернетот на Кејблтел???? Спремете ме психички, интернет е многу битен сегмент во мојот живот поготово сега кога спремам магистерска. Да си спремам харикири уште од сега????:))))

Дали некој има информација дали има можност за интернет во топанско ( Кај васил Главинов основното школо шо е) ??

За еден саат одам да склучам договор со кејблтел, ич не сум задоволен од услуга од оНе. Секој месец ми стига 20 гига плус и плаќам плус 2000 денари. Епа нема веќе!!!! Па уште одам таму и се чудат ама зашто господине.
Живеам во Скопје во центар, што да очекувам од интернетот на Кејблтел???? Спремете ме психички, интернет е многу битен сегмент во мојот живот поготово сега кога спремам магистерска. Да си спремам харикири уште од сега????:))))

Строг центар?

Не знам да ти кажам за таму, немам некој познат што има на Кејблтел нет...

Дали некој има информација дали има можност за интернет во топанско ( Кај васил Главинов основното школо шо е) ??

Ова Васил Главинов е на Џон Кенеди улицата школото?
Како што знам, имаат ставено кабли уште пред година дена од Кејблтел и можеш да добиеш интернет услуга. :)

Не баш на Џон кенеди него деветка кај со врти ако знаеш.

Дали на секој крај на месецот т.е. 1-ви после 00.00 се зголемува брзината/трансферот или истиот ден но во работно време? прв месец ми е на Кејбелтел, сакам да ставам некои торенти пред да легнувам, а како што гледам 00.05 е а сеуште сум на бедна брзина (поминав лимит)

Дали на секој крај на месецот т.е. 1-ви после 00.00 се зголемува брзината/трансферот или истиот ден но во работно време? прв месец ми е на Кејбелтел, сакам да ставам некои торенти пред да легнувам, а како што гледам 00.05 е а сеуште сум на бедна брзина (поминав лимит)

Ако си го ресетираш модемот (одштекај од струја, врати пак после 30 секунди) ќе ти се среди брзината одма. Ако не, во текот на денот ќе се среди, на 12 саати или како им е таму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom