A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска се жалев дека не е добар пингот сеа го оправија пингот download нешто слабо али не е ни толку лошо.
741585256.png

Mногу им е ''добар'' интернетов, нема што. Падна снег и готово...Страниве едвај ги отвора, мегааплоад иде со 10-20 кб/с :tapp:

Mногу им е ''добар'' интернетов, нема што. Падна снег и готово...Страниве едвај ги отвора, мегааплоад иде со 10-20 кб/с :tapp:

Незнам како го докажа ова али ваљда си во право незнам . јас сум од штип и 10 дена нетот беше тапа со ms инаку преска се јавив ми рекоа као дека нема никаков проблем и за 1 саат се се оправи . Инаку од мега аплоад имаш ограничувања од аплоадерот доколку немаш премиум па така да ако не 20кб до 50-70 максимум оди бар јас како што знам мозда се варам ..:raz:

тапа се бе одвај страни ми отвара од кога почна да врне интензивно снег :tapp:

Еве за она што зборев .. моментално најдобар нет за мене :) Ако има некој слично да споредеме :) ?
742400504.png

Мал бонус од нашиот ни "мил" интернет провајдер

Повелете

Мал бонус од нашиот ни "мил" интернет провајдер

Повелете

БОНУС ТРАНСФЕР ЗА СИТЕ РЕДОВНИ ИНТЕРНЕТ КОРИСНИЦИ

А за оние кои ги имаат всушност најскапите пакети?

Дем, бар нека има покачување на брзина или нешто, кога веќе не можат гигабајти да понудат за LAN и PROFI корисниците...

БОНУС ТРАНСФЕР ЗА СИТЕ РЕДОВНИ ИНТЕРНЕТ КОРИСНИЦИ

А за оние кои ги имаат всушност најскапите пакети?

Дем, бар нека има покачување на брзина или нешто, кога веќе не можат гигабајти да понудат за LAN и PROFI корисниците...

Тука имаш право. Треба за сите да има БОНУС, а не само за едни.
Не е битно каков ќе биде, само нека го има.
Искрено ми потребале тие 10гб шо сеа ќе ми ги дадат, и така секој месец си земам сам по 40+гб.

9qgzeq.png

уште една новост кај мене

Да за 500 ден е топ...само има доста жалби дека на македонскиве цс сервери имаат по 250 лаг..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom