A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Се врати во нормала :)

Куродамијааат цел ден нервози ми праеа!!!

Али сеа се цакани брзи. цуцл1

Aaaaa, пак почна да се кочи..........:nesvest:

Толку му беше, 9 саата си работеше и пак се сјеба, цццц

750111380.png

12658433.png

Куродамијааат цел ден нервози ми праеа!!!

Али сеа се цакани брзи. цуцл1

Аиде бе, еднаш во 4 месеци снемува, време да искочиме малце, да го одјебеме фејсбук и да идеме на кафе. :)
Вчера којзнае што проблем имаа со линковите, google отвараше, али македонски страни не.

Кај мене тоа траеше од 12-19 некаде, а после не се врати проблемот - како на овие во Ѓорче :)

Кај мене нонступ имаеше !:Л

И кај мене до 19ч негде неотвораше ништо или ептен тешко, после пак јако јако. ;))

депресија жива ми е интернетов.. нема ден да не падне.. чувај боже да сакам нешто да ми се симне додека се спремам за спиење.. ке го имам задутре.. евентуално наредната недела.. а тоа екипите што ги пракаат.. и што или не доаѓаат или се ретарди тешки.. се напнав just thinking about this!

Кај мене тоа траеше од 12-19 некаде, а после не се врати проблемот - како на овие во Ѓорче :)

И јас сум во Ѓорче и немаше само во тој термин. Дркинг го преселиле кај Тони може :vozbud:

Аиде бе, еднаш во 4 месеци снемува, време да искочиме малце, да го одјебеме фејсбук и да идеме на кафе. :)

Колку пати да ти кажам? ЈАС НЕ СУМ КАКО МААРКО!!!

И јас сум во Ѓорче и немаше само во тој термин. Дркинг го преселиле кај Тони може :vozbud:

Да де. До 19 саат немаше асален нет. Али јас бев излезен па коа дојдов пишав.

Брат, лесно ти е тебе да се заебаваш :) ама да имаш едно 5-6 проблеми годишно со интернетов, секоја година у последниве 2-3, па да се јавуваш, па заузето, па не доаѓаат 10 дена а си пријавил 2-3 пати, итн...., ќе те видам тогаш :wink:

Сега станав, глеам пак е добар изгледа, само до кога

12685814.png

...вчера, уствари денеска пак почна да ме заебава околу 4 сабајле и ептен спор беше и до кај 6 кога си легнав.

Брат, лесно ти е тебе да се заебаваш :) ама да имаш едно 5-6 проблеми годишно со интернетов, секоја година у последниве 2-3, па да се јавуваш, па заузето, па не доаѓаат 10 дена а си пријавил 2-3 пати, итн...., ќе те видам тогаш :wink:

Сега станав, глеам пак е добар изгледа, само до кога

12685814.png

...вчера, уствари денеска пак почна да ме заебава околу 4 сабајле и немаше и у 6 кога си легнав.

Сум имал од он.нет чедо, знам како е. :pop:

12687058.png

ЛИнијава сега ми е златна средина - Це :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom