Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум веќе 3 години ако не и повеќе на cabletel (порано зора беа) и можам да кажам дека во последнава година-година ипол мнооогу ретко се случува да падне. Порано знеше почесто кога беше зора ама сега веќе не ни знам како изгледа да падне интернет... да не го заречам.Дај кажете каков е нетот, сакам да го откажам од он.нет, да не се заебам ако се префрлам на овие?!
За мене Cabletel e големо разочарување. Ги користам сите услуги во моментов , и моето мислење е дека премногу плаќам за она што го добивам:ај тие што имаат телефонија преку кејблтел во скопје нека напишат дали е стабилна и квалитетна услугата![]()
- Телефонија - најголема грешка што ја направив. Оди преку интернет, звукот е катастрофа, се јавува фонија, дури и јас кога се јавувам на тој број, понекогаш мислам дек сум го утнал бројот, не ги препознавам гласовите веднаш.
Нормално, паѓа интернет, нема телефон, проблем со кабелската, нема телефон, сум немал телефон и по неколку дена.
Дефинитивно ова е кај сите вака, без разлика во која населба живеат.
Јас не ни знаев дека телефонот одел преку интернет (хах), па кога им се јавувам за тоа што зуи и има фонија, дечкото ми вика "Абе ти си надминал 100 гига, намален ти е аплоад на 256 KB/s". Демек, треба цело време да ми е на мегабит, за да имам добар сигнал. А и кога е аплоад на 1 мегабит, пак исти курац, зуење до бескрај.
Катастрофа деновиве .... КАТАСТРОФА ....
одкако ги акнаа лозинкиве неможат да ја упраат ...
па и на телефон не одговараат ...
ми се иде одглаа да им удрам и компјутер и се у пм ...
![]()