A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа деновиве .... КАТАСТРОФА ....
одкако ги акнаа лозинкиве неможат да ја упраат ...
па и на телефон не одговараат ...
ми се иде одглаа да им удрам и компјутер и се у пм ...
:toe:

Виндоус 7, Motorola SURFboard SB5101, преку усб, не се мирисаат? До виндоусот е или ?

Виндоус 7, Motorola SURFboard SB5101, преку усб, не се мирисаат? До виндоусот е или ?

не ми се верува да е до Windowsot имаш ли пробано на Vista ако работи на Vista тогаш и на Windows 7 ке работи 100 %

Не е за мене работава, мислам дека на икспе добро му идело.

А преку лан, треба да се подесува default gateway и ИП ?

Нетов е Закон. Моментално сум на 100-ка потрошено и уште ја имам брзината.
Кејблтел Хоум. Ова им ги покрива сите грди ствари шо понекад се дешаваат со нетов.

Не е за мене работава, мислам дека на икспе добро му идело.

А преку лан, треба да се подесува default gateway и ИП ?

На Windows XP се му оди добро :)

Во Велес не се подесува ништо за IP и default gateway а за другите градови незнам

Добро бе, шо е ова со интернетов??? 2 недели се влече... Ни лимит поминато ни ништо. Не се нормални еј...

Се мирисаат и тоа ептен, ОСВЕН ако не си на 64 битен (било кој) Windows.

Тогаш не работат драјверите а и МОТОРОЛА НЕМААТ драјвери за 64 битен Windows.

А за преку лан, јави им се во техничка поддршка и кажи им што сакаш.

Еј може ли некој да ги напише они програми што се нудат во дигиталната телевизија на CableTel?:toe: Баш ме интересира што нудат

Еј може ли некој да ги напише они програми што се нудат во дигиталната телевизија на CableTel?:toe: Баш ме интересира што нудат
нема ништо на дигиталната, се укинаа (HBO,HTV2,Sport+...), моја препорака е не ја земај џабе пари ќе фрлаш.

Ништо посебно имаш некој албански тринг канали + коха+клан+евроспорт 2, зоне романнтика, зоне клуб, риалити, национална географија wild, bn,rtkosovo, CMC, Metropolis, Palma+, Enter, SOS,Коперникус,РАИ2 и остала канта од канали. Најдобро види на сајтот за дигитална телевизија, а она откријте сами нема што да се открие еве мене за среќа ми истекува договорот на крај на месецот и едвај чекам да фго вратам ресиверот:vozbud:. Поздрав

Ништо посебно имаш некој албански тринг канали + коха+клан+евроспорт 2, зоне романнтика, зоне клуб, риалити, национална географија wild, bn,rtkosovo, CMC, Metropolis, Palma+, Enter, SOS,Коперникус,РАИ2 и остала канта од канали. Најдобро види на сајтот за дигитална телевизија, а она откријте сами нема што да се открие еве мене за среќа ми истекува договорот на крај на месецот и едвај чекам да фго вратам ресиверот:vozbud:. Поздрав

Срање...Последна надеж тогаш се Он Нет ама да видиме што ќе направат...

So e fintata so serverot na CableTel gleam site pisuvaat za toa. Barav malce na sajtot ama ne najdov. Dajte nekoj link ili sl. i btw so e paswordite jas nemam nikakov problem.

Ај да помогне некој.Се логирам на она срањено на почетокот со постоечкиот пасворд и лозинка ама изгледа некој од мојве дома има чепнато и заебано нешто.Ми вика пристапот ви е одбиен.Е сега најдов до што е работата.

This Connection is Untrusted.

Не се разбирам.Најверојатно е ставен некој вид на заштита на страницата и ова ми ги прави сите проблеми.Најдоле има опција аdd Exception.Е сега како да го решам ова.Како да ја тргнам таа заштита за да можам повторно да се логирам со мојот пасворд и лозинка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom