Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cabletel рекламираат 15 гб трансфер за 100 денари....стварно е тоа? Не ми се верува што видов па да си прашам шо пакет е и што вклучува, на нивната страна нема ништо.
I ja ova prashuvam??
Таа промоција трае само неколку месеци после се плаќа 450 месечно мислам дека беше, ќе најдам линкот ке ви пишам
кога сме кај брзината на нетот
[/URL][/IMG]![]()
Мене ме интересира за дигиталниве канали што е со преводите дали има на сите или на дел само :О
Па тоа е добра работа, затоа што тоа најверојатно значи дека ја мењаат инфраструктурата. Кога Cabletel ги купи Cable FOX во Ново Лисиче интернетот беше неверојатна мизерија. Јас со пакет од 8 Mbps едвај добивав 30 Kbps и имав пинг преку 500. Не го биваше за ништо. Ама си чекав стрпливо, и за 1-2 месеца кога целосно ја средија инфраструктурата интернетот стана најдобар во Македонија за тие пари. Сега за 500 денари имам 4/4 Mbps (ваљда нивна грешка е што имам 4 Mbps upload, али кур ме боли), пинг испод 70 било каде, и неверојатно стабилна конекција. Не ми текнува кога последен пат сум им се јавувал за да ги прашам зошто немам интернет....Во пп е катастрофа! одвај 1 страна отвора и лаг над 100 има
Во пп е катастрофа! одвај 1 страна отвора и лаг над 100 има
Значи ја сум презадоволен од КејблТел ниту јас не се сеќавам коа ми паднал нет доунлоадот е топ за 500 ден само аплоадот треба да го зголемат...
![]()
не ми е јасно од кај испадна аплоадов поголем од даунлоадот дај објасни шо се дешава кај тебе