A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
@Dexter26 Брат реално ако збориме Близу имаат најдобар однос цена-перформанси во цела држава, и најдобра понуда. На Телеком ќе им плаќаш дупло повеќе за помали брзини, помалце канали и лимитиран сообраќај. Телекабел не ги ни спомнувам.

Тоа што претходно сакав да го кажам е дека сега ти бараш да ти понудат нешто што не им е моментално во понуда, а тој Делукс пакет го имав и јас и беше достапен за сите, односно беше официјално ставен како опција. Дали ќе го стават пак е политика на фирмата, и сигурно ако доволен број на корисници изразат желба како твојата ќе го воведат пак. Во спротивно ако нема побарувачка за такво нешто нема зошто да го нудат.

@Dexter26 Брат реално ако збориме Близу имаат најдобар однос цена-перформанси во цела држава, и најдобра понуда. На Телеком ќе им плаќаш дупло повеќе за помали брзини, помалце канали и лимитиран сообраќај. Телекабел не ги ни спомнувам.

Тоа што претходно сакав да го кажам е дека сега ти бараш да ти понудат нешто што не им е моментално во понуда, а тој Делукс пакет го имав и јас и беше достапен за сите, односно беше официјално ставен како опција. Дали ќе го стават пак е политика на фирмата, и сигурно ако доволен број на корисници изразат желба како твојата ќе го воведат пак. Во спротивно ако нема побарувачка за такво нешто нема зошто да го нудат.

Мило ми е бидејќи се разбравме.

Е па имаат побарувачка од мене, а сигурно и од други корисници, но политиката на фирмата очигледно е дека не сакаат да понудат такви опции.

Телекабел не се цвеќиња за мирисање, но за 850 денари месечно без обврзувачки договор со можност да ги баталиш кога сакаш, а истовремено и со хрватски канали и во аналогна и во дигитална понуда, за тие пари вреди таа музика.

Алелуја, повторно нема нет кај мене [emoji35] [emoji35] [emoji35] По се изгледа, нема да го продолжам договорот со идиотиве, исто како и @Dexter26

Oх, извинето е, немајте гајле..
Се дури не почне БАРЕМ да се намалува месечната сметка кога нема интернет МАЈКАТА нивна да им ја натртам. Гомна идиотски. БАНАНА ДРЖАВА.

Алелуја, повторно нема нет кај мене [emoji35] [emoji35] [emoji35] По се изгледа, нема да го продолжам договорот со идиотиве, исто како и @Dexter26
kratko radosta- nesto otvara nesto ne kako minatiot pat, fb raboti bez problem no XXX dr, strani server not found,vika ....eh ........tesko nas so avstrija.....ovie bile samo za $$ nisto negi interesira drugo

Go away Blizoo employee..

Да а инаку Близу се најлошиот можен провајдер во државава, па секој што ќе напише позитивно искуство или некој пофален збор за нив автоматски е нивни вработен (y)

Пред минута им се јавив. Си чекав 5+ мин како идиот да се достаписа некој оператор. И во иста секунда добив нет. Објаснување: имаме проблем со синхронизација на модемите. За побрзо поврзување не го рестартирај. Доволно е еднаш.

Некако премногу случајности кај овие... Пред 1 месец имаше прилично сличен проблем, односно цели 24 часа немавме никаков пристап кон многу странски сајтови. Сега се случува ова, сите во DOCSIS реоните немаат никаков интернет пристап +/-24 часа (бидејќи проблемов настана вчера околу 17-18 часот). Што би можела да биде причината за да има толку долги прекини? (збориме за минимум од 12 часа прекин, но ова е многу повеќе, скоро 24).

Некако премногу случајности кај овие... Пред 1 месец имаше прилично сличен проблем, односно цели 24 часа немавме никаков пристап кон многу странски сајтови. Сега се случува ова, сите во DOCSIS реоните немаат никаков интернет пристап +/-24 часа (бидејќи проблемов настана вчера околу 17-18 часот). Што би можела да биде причината за да има толку долги прекини? (збориме за минимум од 12 часа прекин, но ова е многу повеќе, скоро 24).
ne znam sto e no ke doznaaam, no ja preteraja......eve novo izvestuvajne

Attachments

• 2015-12-27_215842.png
    2015-12-27_215842.png
    15,5 KB · Прегледи: 47
Ja uste neam net..30+ saati vise se da mu ebam!!!!!!

Биди им благодарен на Близо, ќе те частат попуст од неверојатни 39 денари во месечната сметка поради прекинот на Интернет пристапот.

Колку подолго немаш Интернет, толку поевтина ќе ти биде месечната сметка.

Најдобро е уште сега да се исклучиш од Близо и воопшто нема да ти пристигнува сметка од нив.
:pos:

Биди им благодарен на Близо, ќе те частат попуст од неверојатни 39 денари во месечната сметка поради прекинот на Интернет пристапот.

Колку подолго немаш Интернет, толку поевтина ќе ти биде месечната сметка.

Најдобро е уште сега да се исклучиш од Близо и воопшто нема да ти пристигнува сметка од нив.
[emoji14]os:
Мене лично не ми е до тоа, да добијам попуст, било каков и да е. Јас имам потреба од нет и си плаќам за таа услуга. Бидејќи плаќам и имам склучено договор, сакам они да ми го испорачаат тоа за кое сум потпишал, и секако и да си плаќам навремено, а не цел ден да останам без услуга за која јас сум склучил договор со нив, и да ми ја намалат сметката за одредена сума. Намалувањето на месечната сметка нема да ја врати мојата доверба во нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom