A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Не си го разгледал убаво договорот што си го потпишал. Убаво си пишува таму каде и кога треба да се праќаат известувања.
Промена на пакетот може да има без да те прашаат. Мене договорот ми е завршен веќе поодамна, но е продолжен по автоматизам. Без потпис.

И не ти зборев за каблите. Зборев за тоа дека неможе само интернет да ти приклучат. Може само кабловска или дигитална, а за интернет мора и телевизијата да ја имаш. Али све бива со овие, може веќе е сменето ова не сум баш во тек..

Според новиот закон за заштита на корисници НЕ СМЕЕ никој автоматски да ти продолжи договор, само ако ти сакаш. Кое е тоа правило „по автоматизам“ што си го имаат измислено нашиве фирми смрдени...

Според новиот закон за заштита на корисници НЕ СМЕЕ никој автоматски да ти продолжи договор, само ако ти сакаш. Кое е тоа правило „по автоматизам“ што си го имаат измислено нашиве фирми смрдени...
Значи во договорот ти пишува дека 15 или 20 дена пред истекот на договорот ти си должен да отидеш и да им кажеш дали го откажуваш или го продолжуваш договорот, ако не отидеш е тогаш автоматски го продолжуваат. Што е тука нејасно ?

Значи во договорот ти пишува дека 15 или 20 дена пред истекот на договорот ти си должен да отидеш и да им кажеш дали го откажуваш или го продолжуваш договорот, ако не отидеш е тогаш автоматски го продолжуваат. Што е тука нејасно ?

Колку ти е стар договорот? Околу почеток на 2012та тие за Заштита на корисници викаа дека нема да смеее никој автоматски да го продолжи договорот освен по свое барање.

Се мислам да се префрлам на овие,гледам некои интересни пакети имаат.
Да каже некој што е на нив,какви се у поглед на стабилност на интернет,тв...

Ако си ЛАН зона нетот е многу стабилен...Еве кај мене нема паднато уште од незнам кога..

Може да се примети и по темава, слабо се коментира, нема поплаки...
порано по 2-3 страни се испишуваа од проблеми, јас сум презадоволен од интернетот 10/10

2016074373.png

2016106007.png

Супер е интернетот. Незнам зошто е сега upload-от понизок (знаеше да биде исто колку download-от). Го имам Смарт пакетот и сум презадоволен.

Интернетот е добар... другото,тв..... срање...

Може да се примети и по темава, слабо се коментира, нема поплаки...
порано по 2-3 страни се испишуваа од проблеми, јас сум презадоволен од интернетот 10/10

2016074373.png

кај се наоѓаш па имаш 10 мегабита+ :D ?

И кај мене немало проблеми од Ноември навака.

Незнам што е форава со интернетов вечерва...преку 30 пати ми падна ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom