Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Бугарија се цените 3 до 4 пати поефтини, мака да ти стане.
НЕТ 20 500 ден
20 Mbps
НЕТ 40 627 ден
40 Mbps
НЕТ 60 942 ден
60 Mbps
НЕТ 150 1575 ден
150 Mbps
И плус ни ги намалија брзините од месецов да не им потрошиме неколку МБ вишок.
море мамето нивно бугарско или какво и да беше
до кога ќе не стрижат???
40 Mbps за 600 ден и флет а кај нас од ти хомичот? 2200 само нетот и со проклет лимит
а близу МК нека си седи в место со вакви цени и вакви пакети и во само 6 града (доста му се изгледа)
или според конкуренцијата која нуди поскапи и ограничени пакети овие си мислат дека се нешто нај нај и не мрдаат повеќе со понудите
а телевизијата во бугарија е одлична има квалитетни и голем број на канали има ХБО и голем број на ХД.....
море сите оператори во МКД нека одат по ѓаволите!
Тоа е, мал пазар без конкуренција и мирен народ што не се буни, ние сме ко родени да не стрижат. Цениве се ко од пред 20 години, надвор имаше флат рејт веќе 10 години ние сега добивме и се радуваме ко деца а тоа е најобична работа.
Треба петиции, бунења, меилови а и тогаш е прашање дали нешто ќе се смени, нема конкуренција никаква и три фирми си држат цени и пазар.
Некој друг да не јаде лагови во последниве неколку дена или пак само кај мене има проблем ?
Бутел, до скоро да немаше. Се јавивме, да не го урочам одма се корегира. Најверојатно си на други кабли, пробај јави се.Јас од денеска имам големи проблеми, еве сега одвај ми се отвори кајганатешко се отвараат сите страни а некои воопшто не ги ни отвара, а и телефонот не го бива затоа што многу сецка звукот кога се прави муабет со некого ...
Има ли некој друг сличен проблем во реонот на Чаир / Топанско поле ?
Се јавив, рекоа дека ке интервенираат и сега се е во редБутел, до скоро да немаше. Се јавивме, да не го урочам одма се корегира. Најверојатно си на други кабли, пробај јави се.