A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Пошо нема измени на постот погоре, морав да го постирам овој резултат :D Мерено сега, преку Wireless (на лаптоп)

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
224
Поени од реакции
647
Чисто информативно, еве што се успеав да download-ирам за 2 дена. Со „Т-Ограбивме“ интернетот за ова ќе ми требаше месеци :)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
^ Сакам да имам ко твојот компјутер,
може да те ограбам? :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Чисто информативно, еве што се успеав да download-ирам за 2 дена. Со „Т-Ограбивме“ интернетот за ова ќе ми требаше месеци :)
ништо немаш глеано од овие?
под хитно
Fight Club, Oldboy, Pulp Fiction, Schindler's list, Usual suspects

а и другиве се скоро сите добри филмови

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
CHESTITO CABLETEL!!!!!
Кејблтел- Најдобар Интернет Сервис Провајдер во Македонија

Почитувани корисници,
Според www.netindex.com, Кејблтел е најдобриот Internet Service Provider (доставувач на Интернет услуги) во Македонија. Податоците објавени на овој сајт се собираат од мерењата кои се прават на сајтот www.speedtest.net.

Резултатите од истражувањето можете да ги погледнете на следниот линк: http://netindex.com/download/2,52/Macedonia .

Со почит,
Тимот на Кејблтел ДООЕЛ Скопје
Izvor:
http://www.cabletel.com.mk/news.php?id=168

BTW, nettera e vo Bugarija, glupi se ovie od Ookla :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Е да, ако има брзина поголема цели 0.4mbps од телеком, тоа значи дека кејблтел е НАЈДОБРИОТ интернет сервис провајдер во Македонија :)))

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Е да, ако има брзина поголема цели 0.4mbps од телеком, тоа значи дека кејблтел е НАЈДОБРИОТ интернет сервис провајдер во Македонија :)))
Битно не е Т-Лопов...

Инаку Телекабел незнам каде е...

П

Паган-др

Гостин
Ме интересира дали ако веќе имам договор за одреден пакет (мислам на година дена беше) ќе ми праат проблем ако го прекинам тој за да земам нов пакет? Моментално имам 8/80 со аналогна и мини дигитална, сакам да го стаам НЕТ20. Прекинувал некој до сеа договор за друг пакет?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ме интересира дали ако веќе имам договор за одреден пакет (мислам на година дена беше) ќе ми праат проблем ако го прекинам тој за да земам нов пакет? Моментално имам 8/80 со аналогна и мини дигитална, сакам да го стаам НЕТ20. Прекинувал некој до сеа договор за друг пакет?
Нема прекинување, оди кај нив и кажи сакам да се префрлам. Ќе потпишеш и ќе те префрлат.

П

Паган-др

Гостин
Не знам точно за што е договорот затоа прашувам. Дали е договор за користење на услуги на CableTel или за одреден пакет на CableTel.

Фала. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Од 1 август сум на 10 мегабита пакетот, како и до сега задоволен за тоа што го плаќам.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Од 1 август сум на 10 мегабита пакетот, како и до сега задоволен за тоа што го плаќам.
Може некој скриншот со торент од замунда? Чисто да споредам со мојов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom