A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Или промоцијa за нова година, :D период после кој сите се слаби со пари.

Како и да е останува да видиме.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Нема стрим во хд. Бар не беспари.
Јас си глеам англиско во ХД секое коло бесплатно, супер е стримот , ама проблемот е зашто да седам пред комјутер кога можам да го глеам на тв а неможам заради тоа со они не сакаат да фрлат некој денар повеќе .Факт е дека сите интернет провајдери во МК се светлосна година назад во споредба со кејблтел , а од др страна пак во бугарија истата фирма има побрз нет има англиско (Diema се вика каналот) и уште 100 други канали за 1000денари . Еве нека го пуштат кај нас и сите проблеми РЕШЕНИ

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Обид за целосно истиснување од интернет пазарот на другите провајдери?
Да, али само во тие области каде што ги има. А сепак малце се. Да беа низ цела Македонија Телекабел одамна ќе банкротираше, а T-Home конечно ќе се удреа малце у глава и ќе се прашаа дали тактиката им е во ред.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Јас си глеам англиско во ХД секое коло бесплатно, супер е стримот , ама проблемот е зашто да седам пред комјутер кога можам да го глеам на тв а неможам заради тоа со они не сакаат да фрлат некој денар повеќе .Факт е дека сите интернет провајдери во МК се светлосна година назад во споредба со кејблтел , а од др страна пак во бугарија истата фирма има побрз нет има англиско (Diema се вика каналот) и уште 100 други канали за 1000денари . Еве нека го пуштат кај нас и сите проблеми РЕШЕНИ
where ?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Epa si siminjas SopCast program na nego ima 200-300 kanali u sekoe vreme ama kineski i dr stranja. Si odis na http://livetv.ru/en 15min pred da po4ne utakmicata ima lista na Sopcast kanali za sekoj me4 i biras koj sakas ima ruski romanski i angliski stalno vo HD. jas stalno go koristam na Bloodzeed kanalot HD e stalno i super e na twitter go objavuva koj broj e kanalot pred me4ot i si teras bez maka

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И ја глеам таму, тоа не е hd. Едвај sd е тоа.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.481
Epa si siminjas SopCast program na nego ima 200-300 kanali u sekoe vreme ama kineski i dr stranja. Si odis na http://livetv.ru/en 15min pred da po4ne utakmicata ima lista na Sopcast kanali za sekoj me4 i biras koj sakas ima ruski romanski i angliski stalno vo HD. jas stalno go koristam na Bloodzeed kanalot HD e stalno i super e na twitter go objavuva koj broj e kanalot pred me4ot i si teras bez maka
А знаеш ли некој сајт каде што не бараат инсталација на додатни програми?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Јасно, ама сепак сликата е доста подобра од вообичаените стримови.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Кај мене пред зграда видов кола со натпис "Blizoo", сигурно ќе се ребрендира Cabletel-ов..

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Кај мене пред зграда видов кола со натпис "Blizoo", сигурно ќе се ребрендира Cabletel-ов..
Cabletel-ов И Е ОД Blizoo...Провери им го сајтот на blizoo.bg (или напиши cabletel.bg исто ти се фаќа).
Колку сме само зависни од бугариве не сме свесни :D

Kajgana Shop

На врв Bottom